Dheweke bakal teka ing Bursa lan tetep ing situs konstruksi

teka ing beasiswa bakal tetep ing sentimeter bakal ngrampungake sepur remot
teka ing beasiswa bakal tetep ing sentimeter bakal ngrampungake sepur remot

15 dina wiwit teka kantor… 14 Freeway menyang Bursa kanggo sawetara wektu. Ing obrolan telpon karo Öner Özgür, sing dadi Pengurus Daerah lan saiki dadi Assistant General Manager sing tanggung jawab kanggo investasi ing TCDD, kita takon:
Nasıl Kepiye rasane dadi sepur nalika sampeyan wis dadi roadaway pirang-pirang taun? ”
Iku Öyle
Öner Özgür minangka salah sawijining sing ngatur urip minangka roadman. Nganti saiki, tujuane kudu nyetel tujuan supaya makarya ing proyek dalan.
Lan saiki ...
Minangka Asisten Manajer TCDD, uga tanggung jawab marang investasi, dheweke bakal nyambut gawe ing rute lan rel sepur bakal dadi prioritas dheweke.
Iku O
15 kapisan tugas nuduhake kesan saben dinane:
"Dalan gedhe luwih unggul ing wilayah kasebut. Ing propinsi, dheweke duwe kabiasaan kanggo nggarap lan ngatasi masalah karo para bupati, bupati kabupaten, malah karo pasukan keamanan. "
Dheweke nggaris:
"Railway wis pirang-pirang taun. Dheweke ngerti suprtruktur lan manajemen kanthi becik. Nanging kanggo TCDD, investasi minangka konsep anyar. "
Dheweke nyatakake misi kaya ing ngisor iki:
"Kita bakal ngladeni TCDD ing kene kanthi pengalaman, pengetahuan kanggo ngrampungake masalah infrastruktur lan dominasi tanah. Kita bakal nyoba dadi mupangate negara lan lembaga sing duwe kawruh lan pengalaman. "
Banjur ...
Aku kangen banget marang Bursa, ”ujare lan nambahake:
"Saiki, kunjungan kanca isih kuat. Sawise intensitas iki, aku bakal tekan ing Bursa wulan iki. "
Ing poin iki Bu
Dheweke menehi pesen penting sing nuduhake yen tampilan Ankara wis diganti kanggo sepur kecepatan sing wis suwe kita nunggu pirang-pirang taun:
"Aku ngerti apa tegese sepur kecepatan kanthi dhuwur kanggo Bursa. Dadi aku bakal teka ing Bursa lan ndeleng karya kasebut ing papan. Aku bakal njupuk foto sing nuduhake kemajuan kerja karo pengamatan dhewe. "
Cara uga khusus:
Sorun Masalah ing dalan gedhe katon kanthi tetep ing situs konstruksi, kanthi napas situs konstruksi lan solusi kasebut dikembangake kanthi pas. Nalika teka ing Bursa, aku bakal tetep ing situs konstruksi kanthi kacepetan dhuwur kanthi mentalitas Karayolcu lan ndeleng kabeh ana ing papan. "

Dheweke njagong, dheweke ngerti masalah kasebut.

23 Ing tanggal 2012, Wakil Perdana Menteri periode Bülent Arınç, Binali Yıldırım, sing dadi Balanese Transportasi jaman kasebut, lan Faruk Çelik, Menteri Buruh lan Keamanan Sosial ing jaman kasebut, ngetrapake dhasar sepur kanthi kacepetan dhuwur ing lawang dalan Mudanya menyang Balat.
Ing upacara Highways 14. Öner Özgür minangka Pengurus Wilayah.
Kanggo alasan O
Öner Özgür, sing ngerti masalah rute lan konstruksi, bakal kerja kanggo ngatasi masalah kasebut minangka Asisten General Manager TCDD.

Sepur kanthi kacepetan 1.5 kanthi dhuwur kanggo Yenişehir-Osmaneli ora diwiwiti pirang-pirang taun

Wis dadi proses menarik wiwit wiwitan… 3 Ing tender sing ditindakake April 2018; Karya superstruktur lan elektromekanik ing garis Bursa-Yenişehir lan infrastruktur, karya suprestruktur lan elektromekanik saka garis Yenişehir-Osmaneli ditarikake.
Maksudku ...
Kajaba ana ing pambangunan infrastruktur Bursa-Yenişehir, kabeh garis Bursa-Osmaneli diturunake. Aga Enerji menehi tawaran paling murah 2 milyar 520 yuta, nanging ing wulan Juni diumumake manawa Bayburt Construction menangake tender kanggo rega sing padha.
Nanging Ne
Nalika dolar munggah ing wulan Juli taun kepungkur, perusahaan ora bisa ngirim papan lan konstruksi ora diwiwiti. Sing paling penting, 2 milyar 520 yuta pound, sanajan biaya tender ngluwihi 4 milyar kilogram.
Kene ...
14 wis dibatalake wiwit wulan September 2019 kanthi alasan kenaikan panylen sing ora dikarepake ing rega produksi masukan.
Ing kasus iki ...
Konstruksi prasarana antarane Bursa lan Yenişehir bakal terus lan tender anyar bakal diluncurake kanggo kabeh baris. (acara - Ahmet Emin Yılmaz)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.