BURULAŞ 5 Gawe Rekrutmen Pekerja Biasa

burulas bakal nggawe tenaga kerja permanen
burulas bakal nggawe tenaga kerja permanen

BURULAŞ, perusahaan sing diduweni karo Bandara Metropolitan Bursa, ngumumake manawa bakal nggawe rekrutmen 5 kanthi permanen kanggo nemtokake wilayah parkir ing macem-macem titik layanan ing wilayah propinsi Bursa.

Miturut wara-wara kasebut, petugas sing bakal makarya dadi petugas parkir ing papan parkir bisa ngetrapake BURULAŞ.

Aplikasi Pengumuman lan Tanggal Wawancara: 15 Oktober Ing woro-woro pengadaan diwiwiti saka 2019, deadline aplikasi yaiku 19 Oktober 2019. Tanggal wawancara bakal diumumake sawise 19 Oktober.

Alamat aplikasi: Aplikasi menyang woro-woro sing diterbitake bakal digawe kanthi pribadi saka BURULAŞ ing ”Odunluk Neighborhood, Akpinar Street No: 6 / 1 Nilufer / Bursa”. Pelamar kudu lulus paling ora sekolah menengah (sekolah menengah lan padha karo).

Munisipalitas Bursa Metropolitan BURULAŞ Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar