Renovasi Stasiun Bas ing Ordu

bus tentara mandheg nganyari maneh
bus tentara mandheg nganyari maneh

Perbandaran Metropolitan Ordu, sing terus nempuh mandeg bus anyar ing wilayah sing dibutuhake ing kutha, gawe anyar mandeg sing rusak, rusak lan rampung ing ruang lingkup transportasi umum sesuai karo tekstur kutha lan nggawe modern luwih modern.

"STOP TUTUP DIPANGGUH ING SUMMER ING PANJENENGAN LAN TAPAK"

Warga transportasi kutha kanthi transportasi umum, cara sing lancar, cepet lan nyenengake kanggo ngrampungake manawa nyatakake kerja keras Walikota Ordu Dr .. Mehmet Hilmi Güler ujar, ihtiyaç Kita terus ngenali lan ngrampungake kabutuhan ing propinsi siji-siji. Kita nggawe upaya kanggo ngeterake warga kita saka sak panggonan menyang papan liya kanthi lancar, cepet lan kepenak nganggo transportasi umum. Ing konteks iki, warga kita bakal kena pengaruh udan, utamane ing cuaca udan, lan kurang srengenge ing cuaca panas sing ekstrem kanthi mandheg sing ditutup bakal diadegake ing papan sing dibutuhake. Rusak, rusak lan urip mandheg dibaiki tim kita. Aku kepengin ngajak warga supaya sensitif marang kasunyatane manawa laporan babagan kerusakan kanggo perabot kutha menyang unit sing ana gandhengane. "

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar