Wartawan Mustafa Hoş Investigating Disaster Train Train Çorlu

wartawan mustafa hosa nyelidiki tragedi koridor
wartawan mustafa hosa nyelidiki tragedi koridor

Penuntut Galip Yılmaz Özkurşun, sing nggolek kasus bencana kereta api ing Çorlu, ing ngendi 25 ilang nyawane, ngajokake tuntutan hukum ganti rugi ewu ewu pound kanggo wartawan Mustafa Hoş sing wis nate rapet bencana wiwit wiwitan.

Wartawan Mustafa Hoş, sing menehi reaksi marang keputusan kasus ganti rugi miturut warta ing 16 Punto, ujar: "Penuntut bencana tren Çorlu menehi aku menyang pengadilan. Nyadhang hak ukum pidana. Penuntut 25 sing ora bisa nuntut administrasi TCDD amarga teledor sing nyukupi urip manungsa pengin 110 sewu kilogram ".

Program TV Babıali ngevaluasi kasus ganti rugi dibukak marang Penuntut, Penuntut Galip Yilmaz ujar manawa ora ana akun pribadi marang Özkurşun'a.

Nyenengake, nyatakake yen ora cocog kanggo jaksa umum sing cocog karo perasaan pribadi lan perasaan karir, Hoş A wartawan ora / ora kudu sengaja target panguwasa pengadilan ".

Aku bakal terus ngetutake ”

Nyariosaken manawa kasus sing nglawan dheweke yaiku ancaman etme ing ngisor iki kasus Hoş, Hoş ujar manawa kasus kasebut ora bakal wedi banget lan dheweke bakal terus ngetutake kasus kasebut.

Babagan kasus

12 Ing wulan September, pendengaran pungkasan kasus bencana kereta api Çorlu diputusake kanggo milih ahli anyar lan pangrungon sabanjure ditanggepi nganti Desember.

110 ewu kilogram babagan jaksa mbukak tuntutan hukum kanggo ganti rugi Mustafa Hoş, panitia ahli Prof. Kaya ahli liyane Mustafa Karaşahin, Sıddık Binboğa Yarman ana ing delegasi sing ngresiki bencana sepur Pamukova ing ngendi 41 ilang lan Yarman duwe hubungan komersial karo TCDD kaya Karaşahin. (T24)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.