Ilimtepe Road saiki diowahi

dalan ilimtepe wis nganyari
dalan ilimtepe wis nganyari

Kocaeli Metropolitan Munisipal nglajengake pambangunan lan dalan ndandani supaya masarakat bisa mlaku kanthi kepenak. Dumunung ing antarane distrik Hacı Osman lan İlimtepe ing distrik Körfez, Nihal Atsız Caddesi lan Alparslan Boulevard saiki ngalami kerja-kerja ganti. Ing konteks iki, Departemen Ilmu Ilmu Nihal Atsız Caddesi lan Alparslan Boulevard dalan ing 4 ewu 200 meter pembaruan kerja.

6 THOUSAND 700 TON LOWER BASAR MATERI MATI DIPENTUK

Metropolitan Munisipal terus upaya kanggo nggawe modern lan nyaman ora mung pusat kutha nanging uga dalan desa. Ing konteks iki, dalan antarane Hacı Osman lan Street ihlimtepe Nihal Atsız lan Alparslan Boulevard saiki ngalami kerja-kerja renovasi. 2 ewu 800 - 3 ewu 300 ewu 500 ewu 4 meter saka pakaryan sing isih aktif ing tim tim, 500 ewu ton 2 tonne 200 ewu 6 ewu ton 700 ewu XNUMX ton bahan sub-basa wis dipasang.

900 TON ASPHALT DIGUNAKAN

Tim Metropolitan terus upaya kanthi tanpa kendhali, 500 meter saka bagean 900 ton aspal aspal. Kajaba saka sub-landasan lan aspal, tim uga nggarap ekspansi bagean-bagean tartamtu ing dalan kasebut. Tim Munisipal Teluk uga mbiyantu karya konstruksi sing ditindakake dening Metropolitan Municipality.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar