Klompok Bagean Railroad Dipasang ing Museum Sepur Camlik

klompok anak sepur ketemu ing museum kereta api mesjid
klompok anak sepur ketemu ing museum kereta api mesjid

akeh anggota Demiryolc Anak Group Turki saka akeh provinsi, kutha Selcuk Aydin ketemu ing museum sepur ing summerhouse kutha.

Babagan 200 ing klompok Anak Railroad sing padha kawangun ing media sosial ketemu ing Museum Locomotif Steam Çamlık lan njupuk foto cenderung karo lokomotif ing ngendi para bapak lan bojo padha nglayani sekitar 40 taun kepungkur.

Rapat kasebut dikelompokake dening pendiri kelompok Serkan Basavul lan kanca-kancane. Kira-kira 200 taun kepungkur, para peserta padha nyritakake babagan saben liyane yen dheweke tuwuh ing antarane sepur-sepur ing papan penginapan. Refresi kenangan anggota klompok, kadhang kala nyebabake emosi. Manajer klompok Serkan Basavul ujar manawa ana pratelan: "We diadegake grup iki supaya bapak-bapak, bojo, pensiun, Kelompok Anak Railroad sing tiwas bisa ketemu ing wektu-wektu. Amarga relasi minangka katresnan, profesi sing pengin dikorban. Nalika bapake lagi kerja ing stasiun remot ing Anatolia, kanca-kanca iki tuwuh masalah sing padha ing stasiun kasebut lan dheweke duwe masalah sekolah. Dheweke manggon ing stasiun penginapan ing kahanan mangsa sing angel. Saben crita saben wong beda. Kita ketemu kaping pirang-pirang taun, lan kita seneng. "

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.