DHMİ 9 Ngumumake Tokoh Bulanan

dhmi ngumumake angka bulanan
dhmi ngumumake angka bulanan

Direktorat Jenderal Nasional Airports Authority (DHMI), taun 2019 pesawat pesawat, statistik penumpang lan barang pengiriman.

Patut, ing wulan September; Pira pesawat sing mangkat lan mangkat ing bandara yaiku 77.365 kanggo penerbangan domestik lan 75.465 kanggo penerbangan internasional. Lalu lintas pesawat total sing dilayani nganti 194.923 kanthi overpasses.

Ing September, Turkey porsi lalu lintas penumpang domestik ing bandara tengen 8.668.089, 12.240.602 ana lalu lintas penumpang internasional. Jumlah lalu lintas penumpang kanthi penumpang transit langsung dirasakake minangka 20.929.426.

Bandara kargo (kargo, mail lan bagasi) lalu lintas; Ing wulan September, ton 81.084 ing garis domestik lan ton 244.718 ing garis internasional udakara ton 325.802.

9 BULAN (JANUARI-SEPTEMBER) AIRCRAFT, PASSENGER lan TRAFFIC

2019 ing pungkasan September; Lalu lintas pesawat menyang lan saka bandara yaiku 636.771 ing penerbangan domestik lan 554.646 ing penerbangan internasional. Mangkono, lalu lintas pesawat total nganti 1.550.588 kanthi overpasses.

Turkey 76.431.401 bandara lalu lintas penumpang domestik sakabèhé, ngendi lalu lintas penumpang internasional sak iki wektu saka 84.828.052 penumpang transit langsung bebarengan karo lalu lintas penumpang total ngadeg ing 161.482.868.

Bandara kargo (kargo, mail lan bag) 626.460 ton ing garis domestik lan ton 1.865.412 ing garis internasional.

DATA ISTANBUL AIRPORT

Penerbangan mabur lan mudhun ing Bandara Istanbul ing wulan September dadi 9.369 ing penerbangan domestik, 28.960 ing penerbangan internasional lan total 38.329. Lalu lintas penumpang 1.483.994 total, kalebu 4.783.667 ing garis domestik lan 6.267.661 ing garis internasional, diwujudake.

Ing Bandara Atatürk, ing ngendi aktivitas penerbangan umum lan transportasi kargo terus, lalu lintas pesawat 2019 temen maujud ing wulan 130.229 Januari-September. Ing Bandara Atatürk, penumpang 16.072.534 dileksanakake sajrone periode Januari-April nganti pambuka Bandara Istanbul.

Kapal terbang 222.435 lan lalu lintas penumpang 35.574.890 ana ing Bandara Istanbul sajrone sangang wulan. Mangkono, lalu lintas pesawat 352.664 lan lalu lintas penumpang 51.647.424 direalisasi ing rong bandara kasebut.

9 AIRCRAFT, PASSENGER lan TRAFFIC PIN UNTUK PUSAT TOURISM

Jumlah penumpang sing dilayani ing penerbangan bulanan 9 ngluwihi 47 yuta ing bandara intensif pariwisata, ing ngendi lalu lintas internasional abot. Lalu lintas lalu lintas 16.035.492 ing garis domestik, 31.556.514 ing garis internasional; lalu lintas udhara yaiku 121.877 ing penerbangan domestik lan 184.790 babagan penerbangan internasional.

9 data saben bandara ing pusat pariwisata minangka nderek:

Bandara Izmir Adnan Menderes nampa layanan 6.875.544 ing penerbangan domestik, layanan 2.686.942 ing penerbangan internasional lan jumlah penumpang 9.562.486.

Ing Bandara Antalya, total penumpang 5.399.599 disuguhake, kalebu penumpang internasional 23.929.236 lan 29.328.835 internasional.

Ing Bandara Muğla Dalaman, jumlah lalu lintas penumpang 1.280.104, kalebu 2.711.541 ing penerbangan domestik lan 3.991.645 ing penerbangan internasional, temen maujud.

Bandara Muğla Milas-Bodrum duwe jumlah penumpang domestik 2.089.603 lan jumlah penumpang internasional 1.702.491. Jumlah penumpang 3.792.094 diladeni.

Jumlah penumpang domestik lan internasional ing Bandara Gazipaşa Alanya yaiku 390.642. Jumlah penumpang tekan 526.304.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.