Dina iki ing Sejarah: 20 Oktober 1885 ing Surat kabar Ankara Vilayet

nyambungaken
nyambungaken

Dina iki ing Sejarah
20 Oktober 1885 Miturut warta ing koran Ankara Vilayet, wong Ankara minta keréta kanthi petisi kanggo Menteri Dalam Negeri lan Sultan.
20 Oktober 1921 Sawisé Perjanjian Ankara karo Prancis, baris Ulukışla-Mersin kabuka. Hak kanggo ngoperasi jalur Pozantı-Nusaybin dipasrahaké marang Prancis.
20 Oktober 1932 Sepur Mersin pisanan tindak menyang Samsun. (Ngrambah saka Segara Tengah menyang Segara Ireng) antarane Turki lan Perancis "protokol ing dalan ing tapel wates Turki-Suriah" dianakaké.
20 Oktober 1939 Sivas-Cetinkaya-Erzincan-Erzurum baris rampung.
20 Oktober 1957 Simplon Express tabrakan karo sepur motor cedhak Edirne. Wong 89 dibunuh lan penumpang 108 lara.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 13

Tender Pengumuman: Gedung Pekerjaan

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Pemberitahuan Pengadaan: Layanan Pangan

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Tender kabar: Tuku baterei

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar