Ekspo Ferroviaria 2019 Adil Dilekani ing Milan, Italia

pameran ekspo ferroviaria diatur ing milano, Italia
pameran ekspo ferroviaria diatur ing milano, Italia

9 sing dianakake ing Milan, Italia. Pameran Expo Ferroviaria 2019 ditindakake kanthi partisipasi para pengunjung 8.400 karo eksekutif utama lan insinyur sektor.

9. Pameran Expo Ferroviaria 2019 narik kawigatosan saka delegasi lan pengunjung operator sepur saka negara 64 kayata Brazil, Jepang, Vietnam, Kolombia, Chili, Thailand, AS lan Australia. Perusahaan 21 saka negara-negara 280 melu pameran kasebut.

Menteri Infrastruktur lan Angkutan Italia, Paola De Micheli, sing ngunjungi adil, negesake manawa Italia minangka pusat transportasi rel lan pentinge investasi sistem rel. Menteri Paola De Micheli banjur ngunjungi perusahaan perusahaan sing melu Pameran.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar