Terminal Bus Elmalı Dianggo

terminal bis apel wis rampung
terminal bis apel wis rampung

Penggalian utama lan karya dhasar saka proyek Terminal Bus Elmali, sing bakal dibangun dening Munisipal Metropolitan Antalya, wis diwiwiti. Terminal kasebut, sing bakal ngasilake listrik dhewe liwat panel surya, kanthi aspek lingkungan.

Kotamadya Metropolitan Antalya terus kerja kanggo nggawa Elmalı minangka terminal bis anyar. Terminal Bus Elmali, sing wis nate wiwit taun 1970 nanging ora bisa nyukupi kabutuhan saiki, bakal menehi layanan ing lokasi sing anyar ing sisih ngarep Elmali State Hospital kanthi pasuryan sing anyar lan modern.

Bakal NAMBAHKE Kabutuhan

Departemen Ilmu lan Karya Metropolitan Antalya sing ditindakake dening Departemen Penggalian Dasar ing sangisoré Proyek Terminal Elmalı bakal dibangun ing wilayah sekitar 10.400 m2. Apple Terminal 2.700 m2 bakal duwe ruang njero ruangan. Proyek kasebut kalebu platform bus 8, kantor penjualan tiket, area tunggu semi lan mbukak, masjid, papan perlindungan, PTT, restoran lan macem-macem toko, polisi, polisi lan kantor administrasi, kamar lan peralatan, ruangan teknis lan parkir ruangan. Kanthi peralatan kasebut, terminal kasebut bakal nyukupi kabutuhan saiki lan dina iki.

Bakal PRODUKE KOMPUTER OWN

Payon saka terminal bakal ditutupi panel solar lan sawetara kabutuhan listrik ing stasiun bus bakal digayuh. Terminal bis anyar uga bakal nyuda kapadhetan lalu lintas ing pusat distrik Elmali lan bakal ngladeni warga kanthi modern.

THANKS Saka PRESIDEN ÖZTÜRK

Walikota Elmalı Halil Öztürk, sing ngunjungi wilayah terminal bus anyar ing distrik kasebut lan nampa informasi saka panguwasa babagan karya sing ditindakake, nyatakake manawa terminal bus anyar minangka salah sawijining kabutuhan penting ing kabupaten kasebut lan ujar, sepira yen terminal bis anyar kita dadi apik kanggo Elmalımız. Aku ngucapake matur nuwun kanggo Walikota Antalya Muhittin Böcek amarga terminal makarya kanggo wilayah kabupatenku. "

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.