Eskişehir terus menehi conto karo dalan konkrit

eskisehir terus dadi conto karo dalan konkrit
eskisehir terus dadi conto karo dalan konkrit

Eskişehir Munisipal Metropolitan, sing minangka conto kanggo akeh institusi, utamane kotamadya kanthi karya-karya dalan konkrit sing diwiwiti ing İnönü taun kepungkur, menehi informasi marang para insinyur Direktorat Jalan lan Asphalt Cithakan Direktorat Ilmu Ankara saka pesanan Mansur Yavaş, Walikota Ankara Metropolitan. . Sawise karya konkrit, rombongan kasebut entuk katrangan lengkap saka Sekretaris Umum Metropolitan Munisipal Ayşe Ünlüce.

Perbandaran Didim, Perbandaran Ermenek lan pejabat Pentadbiran Khusus Karaman banjur teka ing kutha Ankara Metropolitan Munisipal kanggo nliti karya-karya konkrit sing ditindakake ing Eskisehir. Rombongan kasebut nyatakake yen dheweke ana ing Eskişehir kanthi tatanan Mayor Walikota Metropolitan Mansur Yavaş lan nyatakake pengin nindakake karya-karya dalan konkrit ing Ankara amarga kenaikan wilayah tanggung jawab karo hukum metropolitan lan amarga dalan konkrit luwih ekonomis lan tahan suwe tinimbang dalan aspal. Pejabat Eskinşehir Metropolitan Municipality Road Construction Maintenance and Repair Department pejabat Seyitgazi lan Han ing antarane daerah 30 kilometer rombongan kasebut, konstruksi mangsa pungkasan rampung lan kendharaan tonase sing asring digunakake ing thenönü-Kandilli nliti dalan konkrit ing papan.

Sawise kunjungan lapangan, rombongan kasebut ngunjungi Ayşe Ünlüce, Sekretaris Umum Perbandaran Metropolitan, lan nyatakake yen pengin miwiti aplikasi dalan konkrit ing sawetara wilayah Ankara miturut arahan Mansur Yavaş. Ayşe Ünlüce nyatakake yen dalan konkrit luwih awet lan ekonomis tinimbang dalan aspal lan kabeh jinis kerjasama antarane kotamadya kanggo kepentingan masarakat.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar