Ing Eskişehir, para siswa maca buku ing trem lan menehi hadiah kanggo warga

Siswa Eskisehir maca buku ing tram menehi hadiah kanggo warga
Siswa Eskisehir maca buku ing tram menehi hadiah kanggo warga

Ing ruang lingkup proyek tanggung jawab sosial sing disusun bebarengan dening Eskişehir Munisipal Metropolitan lan Sekolah elzel Çağdaş, siswa 42 maca buku ing tram kanthi slogan 'Membaca minangka tumindak modern'. Siswa sing kepengin nggayuh proyek kaya ngono supaya masarakat bisa maca buku ing transportasi umum, nampilake buku sing diwaca kanggo para penumpang sing mlaku ing trem kanthi cathetan sing dilebokake.

Perbandaran Metropolitan, sing mentas mlebu macem-macem proyek tanggung jawab sosial karo Furya Association kanthi trem, wis ngetrapake proyek liyane karo Sekolah Kontemporer Swasta. N Wacan minangka tumindak kontemporer "karo buku maca 42 motto, cathetan sing ditulis ing buku sing diwaca kanggo warga ing mobil. Siswa, sing nyatakake yen maca buku sing madhangi cakrawala ing masarakat, nyatakake pengin menehi kabiasaan maca buku ing transportasi umum karo proyek iki.

İsmail Samur, Direktur Ilmu Ilmu Kontemporari Swasta lan Sekolah Tinggi Anatolian, ujar manawa dheweke bangga karo siswa amarga bisa ngetrapake proyek kasebut. Nanging, tingkat maca buku banget sithik ing negara kita. Khusus ing transportasi umum, wong bisa nggunakake wektu kasebut kanthi buku sing bakal digawa nalika lunga saka sawijining papan menyang papan liyane. Kita uga pengin nyadari proyek tanggung jawab sosial kayata dhukungan siswa lan ide sing asale saka para siswa. Murid-murid kita sing maca buku ing tram banjur menehi buku kanggo warga liya sing lelungan. Sasampunipun maos buku kasebut, dheweke njaluk supaya menehi wong liya minangka hadiah. "

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.