Konstruksi Jembatan Railway underpass ing Irmak Zonguldak Line

garis zonguldak saluran sepur mirip asil tender jembatan
garis zonguldak saluran sepur mirip asil tender jembatan

Irmak Zonguldak Line Km: 166 + 900 'Railway underpass Bridge Construction Tender Result

Railway State Turki. Direktorat Perolehan Wilayah (TCDD) 2 / 2019 GCC Nilai watesan 455487 TL lan rega anggaran 1.770.943,18 TL Irmak Zonguldak Line Km: 2.552.550,65 + 166 'ing perusahaan Railway Underpass Bridge tender tender 900 perusahaan Penawaran TL wis menang dening Konfigurasi KALA KONSTRUKSIF - MEHMET ŞERİF ALBAYRAK. Perusahaan 23, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tanduran tender nyakup babagan pengadaan lan tenaga kerja 55,14 - Ø 8 mm baja pita tipis (kalebu transportasi) lan karya liya kanggo konkrit 12 TON. Suwene pakaryan yaiku 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar