Telat Telpon Ing Pengawasan UKOM

bus tundha ing pengamatan ukomun
bus tundha ing pengamatan ukomun

Pusat Koordinasi transportasi (UKOM), sing diadegake karo peralatan teknologi paling anyar ing Departemen Pengangkutan lan Manajemen Lalu lintas Kocaeli Metropolitan Munisipasi, makarya kanthi prinsip pengawasan lan pemantauan 7 / 24. Ing tengah, sing terus dipantau karo kamera sing diwenehake ing titik penting, lan tanggepan langsung menyang notifikasi sing ditampa saka warga, negativitas lan ngasilake rute lalu lintas direncanakake lan cepet.

RESPONSE TO VIOLATIONS

Pengangkutan umum dikendhaleni dening pemeriksaan sing digawe saka personel ing unit UKOM. UKOM, sing ngontrol wayah-wayah pamitan bis ing operasi koperasi, kanthi rutin nindakake operasi lan peringatan sing dibutuhake babagan kendharaan lan kegagalan sing bisa dideteksi. UKOM, sing kerja ing koordinasi karo tim lapangan lan Pusat Telpon 153, terus-terusan ngawasi jam kerja kendaraan, kontrol rute lan mandheg lan metu, lan nanggapi kemungkinan pelanggaran.

CHECKS ARE IMMEDIATELY

Kanggo nambah kualitas layanan lan kepuasan warga, kontrol sing ditindakake UKOM ditindakake kanthi cepet kanthi cara koleksi tol elektronik lan sistem pelacakan kendaraan lan kamera ing kendharaan. Kajaba iku, kanthi kamera MOBESE sing dumunung ing titik-titik penting ing kutha kasebut, UKOM ngawasi kepadatan lalu lintas lan masalah sing bisa ngganggu transportasi lan bisa langsung campur yen dianggep perlu.

SAKIT ADMINISTRASI LAYANAN

Kendaraan transportasi umum, taksi, pamilik layanan lan driver sing nglanggar aturan sing ditemtokake dening peraturan transportasi umum, peraturan kendharaan layanan, angger taksi komersial ing kendharaan sing ditemokake dilanggar ing orane katrangan babagan gegayutan karo prekara para pendhita; Sanksi administrasi ditindakake sesuai karo hukum 1608 lan 5326.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.