Sistem nyetir lan Telemetry sing Aman kanggo nyegah Kacilakan Metrobus

sistem nyopir lan telemetri aman kanggo nyegah kacilakan metrobus
sistem nyopir lan telemetri aman kanggo nyegah kacilakan metrobus

IETT teka ing tahap akhir ing tes sing ana gandhengane karo "Sistem Pandu lan Telemetri Aman sing aman, sing menehi peringatan awal kanggo para driver. Kanthi sistem sing bakal digunakake ing rute Metrobus, pelanggaran jarak lan pelanggaran jalur bakal dicegah.

IETT, salah sawijining afiliasi Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM), wis nyepetake upaya kanggo menehi layanan sing luwih aman kanggo Metrobus, sing meh udakara udakara udakara udakara udakara udakara. Kanthi "Sistem nyetir lan Telemetry sing aman, tes diwiwiti kanggo ditindakake ing garis Metrobus, sing lelungan sewu kaping dina kanthi 7 sewu kaping lan 220 ewu kilometer.

AKSIDEN bakal DIDANGKANGKE

Nyedhiyani latihan kanggo kabeh pembalap babagan darurat, geni, ciri fisik kendharaan lan nyopir aman paling sethithik setaun, IMM uga bakal entuk manfaat saka teknologi safety kanggo nyegah kacilakan ing garis Metrobus. IMM wis nyepetake kerjane ing sistem anyar sing ngelingake para driver marang risiko kanthi prinsip peringatan awal lan tekan tahap pungkasan ing tes kasebut. Sistem nyetir lan Telemetry sing aman bakal bisa mbiyantu warga Istanbul lelungan kanthi aman ing garis Metrobus enggal.

Karo Sistem Pandu lan Telemetry sing Aman, piranti sing dianggo karo teknologi interpretasi gambar bakal dilebokake ing saben kendharaan. Liwat piranti iki sampeyan bakal menehi tandha karo driver kanthi ndeteksi barang ing lalu lintas, jarak 80 meter. Peringatan kasebut bakal dikirim menyang driver visual lan swara. Ing wektu sing padha, bakal dikirim menyang jog supir kanggo nyegah kacilakan kanthi geter.

Data saka sistem anyar bakal menehi tandha driver, dene IETT bakal nyimpen data kasebut. Mangkono, yen ana pelanggaran, unit IETT sing relevan bakal dilaporake. Data kasebut uga bakal digunakake ing pelatihan driver.

"Kita pengin nyuda kacilakan menyang nol"

Kepala Dinas Teknologi transportasi IETT Ramazan Kadiroğlu nuduhake rincian babagan sistem sing bakal ditawani karo warga Istanbul. Kadiroğlu negesake manawa driver bakal dielingake nalika nyopir, bisa dirungokake, visual lan kedher.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.