Apa Siswa Hacettepe marang Aplikasi Bus Solo

Siswa apa aplikasi bis bis hacettepeli solo
Siswa apa aplikasi bis bis hacettepeli solo

Walikota Ankara Mansur Yavaş, sing ngrungokake swara siswa lan ngrungokake panjalukane, terus njupuk keputusan sing nyenengake siswa.

Ing slogan "Ibukutha sing ramah karo siswa", Pak Yavaş, sing ngetrapake layanan sing menehi kontribusi kanggo ekonomi siswa ing pirang-pirang wilayah saka tagihan banyu menyang transportasi, ngetrapake janji janjine.

Presiden Yavaş, sing miwiti diskon 50 babagan tagihan banyu kanggo siswa, bubar nandhani keputusan sing ana gandhengane karo mahasiswa sing sinau ing Kampus Beytepe Universitas Hacettepe.

PERKHIDMATAN SOLO GRATIS FREE

Sawise dhawuhe Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, Direktorat Jenderal EGO wiwit nyedhiyakake layanan bis solo 20 gratis menyang Kampus Hacettepe Beytepe, ing ngendi rata-rata nomer siswa 5 pindhah menyang.

Bus solo 21 solo ing njaba bis bus 5 bakal nggawa siswa gratis menyang kampus saka uwal saka Çayyolu Metro antarane jam 7-06.30 ing dina 20.00 minggu.

THANKS TO CHAIRMAN YAVAŞ

Siswa sing nggunakake bis gratis ing dina pertama aplikasi kasebut ngucapake rasa marem lan matur nuwun kanggo Mayor Yavaş kanthi tembung ing ngisor iki:

-Aku Aslan (21 taun): oldu Iku keputusan sing apik banget. Amarga pesenan bus nada saya mundhak awan lan nunggu baris kasebut dadi siksa kanggo kita. Kita seneng matur nuwun karo Presiden Mansur Yavaş amarga ngrungokake swara lan menehi transportasi gratis iki. "

-Adem Üngör (24 taun): oldu Apik banget ngetrapake aplikasi ing antarane jam 6.30-20.00 amarga jam kasebut paling sibuk. Aku matur nuwun Presiden kita

-Adandan Yüksel (21 taun): "Aku pancen migunani banget. Pancen angel banget ngenteni ing kene tekan sekolah. Matur nuwun kanthi sanget kanggo layanan gratis. "

-Esra Şahin (20 taun): Ya Walikota kita nedahake manawa dheweke wis mikir babagan siswa wiwit dina pertama dheweke njupuk kantor. Apik banget yen duwe bus kasebut sajrone jam puncak. Kita seneng matur nuwun Presiden Mansur kita. "

- Sinan Uyar (19 taun): "Mansur Yavaş minangka presiden sing kita tresnani. Makarya kanggo siswa. Ndhukung ekonomi kita. Dheweke uga nyetujoni masalah kertu board 60 kanggo 200 TL. Matur nuwun kanthi sanget. ”

-Melih Toy (19 taun): uz Kita tindakake pakaryan Mansur Yavaş kanggo siswa. Bus solo gratis wis nyuda antrian bis lan nunggu, malah lega. Matur nuwun kanggo dhukungan. "

-Mystery Muslim (20 taun): "Aku seneng banget. Aplikasi bis gratis iki banget kanggo siswa, amarga cara finansial siswa wis diwatesi. Matur suwun banget Mansur Yavaş. "

60 TL lan aplikasi kertu langganan siswa 200 boarding, yaiku warta liyane sing diwenehake dening Presiden Yavaş, uga bakal diwiwiti wulan Oktober.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.