Halıcıoğlu Metrobus Hit Metrobus, 3 tatu

halicioglunda metrobus metrobuse carpti tatu
halicioglunda metrobus metrobuse carpti tatu

Metrobus ing arah Mecidiyeköy, metrobus Halıcıoğlu ing ngarep wong 3 cilaka minangka asil.

Laka kasebut kedadeyan nalika mandeg metrobus Beyoğlu Halıcıoğlu. Miturut informasi sing ditampa ing antrian 9.45 ing Istanbul, arah metrobus Avcılar, hal bus bus Halıcıoğlu nunggu ing ngarep metrobus kedadeyan.

Sajrone acara kasebut, warga Metrobüste ngalami gupuh gedhe sawise tabrakan kasebut, wong 3 ngalami kacilakan ing kacilakan kasebut. Tinimbang kacilakan kasebut dirujuk ing tim kesehatan lan polisi. Tatu sing diculik dijupuk rumah sakit kanthi ambulans. Metrobus sing melu kacilakan wis dibuwang menyang wilayah sing aman karo palu. Penerbangan Metrobus bali normal.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.