Haydarpaşa Ankara Line Km: 392 + 742 - 395 + 700 Areng Tata Antarane Hasil Tender

haydarpasa ankara line km ing antarane susunan asil tender
haydarpasa ankara line km ing antarane susunan asil tender

Haydarpaşa Ankara Line Km: 392 + 742 - 395 + 700 Areng Tata Antarane Hasil Tender

Railway State Turki. Direktorat Jasa Pengadaan Wilayah (TCDD) 2 / 2019 GCC Nilai watesan 470789 TL lan anggaran harga 300.765,01 TL Haydarpaşa Ankara Line Km: 445.655,06 + 392 - 742 + 395 Slope Penetapan tender wis dianugerahi lan tender durung dirampungake. Tawaran 700 TL EKAPARK Konstruktivitas INDUSTRI lan Perusahaan STADING TRADE JOINT STOK. Perusahaan 16, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tender, 27.801,314 m3 Penggalian lan eksploitasi nyuda ariditas ing kabeh jinis lan klompok lemah. Suwene pakaryan yaiku 180 (satus wolung puluh dina) tanggalan saka pangiriman panggonan kasebut.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 13

Tender Pengumuman: Gedung Pekerjaan

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Pemberitahuan Pengadaan: Layanan Pangan

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Tender kabar: Tuku baterei

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar