Haydarpaşa lan Sirkeci stasiun sepur Tender! .. Deleng Tandha Sing Tender! ..

Sing melu tender haydarpasa lan sirkeci gari
Sing melu tender haydarpasa lan sirkeci gari

Tender kanggo nyewakake sawetara wilayah ing wilayah stasiun Haydarpaşa lan Sirkeci, sing Menteri Kasedhiya ora nyetujoni partisipasi IMM minangka "ngrintangi", wis diwiwiti. IMM lan Hezarfen Aviation tetep ing pungkasan tender. Komisi tender ujar manawa pihak-pihak bakal ditelpon dirundingake sajrone 15.

SözcüMiturut laporan saka Ozlem Guvemli'nin; Penawaran X 4 kalebu IMM diajukake menyang tender sing diatur dening TCCD. Amplopender sing disuguhake dening Emre Kamçılı, Anadolu Kültür Entrepreneurship, Hezarfen Consultancy Limited Company lan Kültür A.Ş-İSBAK-Metro A.Ş- Medya A.Ş.

Usul Emre Kamçılı ditolak amarga sertifikat rampung ora cocog.

Keusahawanan Budaya Anadolu ora menehi panuwun.

Ing tender ing endi TCDD ngira nilai minangka 30 ewu TL, Hezarfen Consulting ngirim 300 ewu TL saben wulan lan konsorsium perusahaan IMM ngirim saben wulan 100 ewu TL. Sesi pisanan tender rampung.

Rundingan bakal ditindakake ing antarane IMM Consortium lan Hezarfen Consulting. Hezeyfen Avni Önder, pemilik Hezarfen Limited, uga dadi Manajer Umum Yayasan Okkular.

Presiden komisi tender 15 ngumumake manawa bakal nelpon partai kanggo negosiasi ing wayah awan. Tender kasebut rampung.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar