Haydarpaşa minangka sakabehe, ora bisa dikorbanake kanthi ora sah

haydarpasa wutuh ora bisa dikorbanake kanthi tender sing ora sah
haydarpasa wutuh ora bisa dikorbanake kanthi tender sing ora sah

TCDD, Haydarpaşa lan Sirkeci Station lan bangunan ing tender kanggo digunakake ing kegiatan budaya lan seni sawise tender Istanbul Metropolitan Munisipal, kalebu penghapusan protes tender sing ilegal kanthi partisipasi warga ing Solidaritas Haydarpasa.

Kanthi partisipasi Presiden kita Hasan Bektaş lan Dewan Eksekutif Cabang Istanbul, Haydarpaşa Solidaritas lan warga negara nggawe siaran pers dina iki ing 20 (2019 Minggu) ing 13.00. Haydarpaşa Gara mlaku dianakake.

"Haydarpaşa minangka total, ora sah aturan ora bisa dikorbanake spanduk basın banner dibukak dening Ketua Dewan Arsitek TMMOB, Esin Köymen.

Ketua Hasan Bektaş kita ngandhani ing statement kasebut; Bakanlığı Kementerian transportasi nggawe statement lan ujar yen kotamadya kasebut kudu mundur. Nanging kotamadya ora mundur. Tender kasebut ditutup ing lawang ditutup nalika Kamis kanthi ora nyebat Istana Metropolitan Istanbul. Kita ngerti manawa tender iki campur tangan saka ndhuwur. Sampeyan bisa ndeleng sebab-sebab? Tembung kanthi bebarengan ora digunakake, nanging ditulis nganggo setara karo Turki. Nanging tumbak kasebut ora pas ing karung, kita weruh apa sing kedadeyan. Kita bakal mungkasi tender iki. Sing pertama ana karo sampeyan, sing nomer loro karo para hakim ing Pengadilan Kartal. Kaadilan bakal diwujudake ..

Rilis pers diwaca kaya ing ngisor iki;

Kadıköylüler, Üsküdarlı, Maltepeliler, warga Istanbul!

Sawetara dhaerah ing Haydarpaşa lan Sirkeci Station lan struktur kasebut diluncurake dening TCDD kanggo kegiatan budaya lan seni "mestine", 2. Perusahaan kemitraan IMM sing isih ana ngilangi saka tender kanthi alesan banyu tanpa diundang, lan diajukake menyang alamat tender lan diajukake ing Hezarfen Consulting, perusahaan tilas direktur Yayasan Okkular.

Kaping pisanan, kita arep nyatakake yen; Stasiun Sepur Haydarpaşa lan Sirkeci lan kursus mburi mesthi ora ana. Bisa uga ora digunakake, dibagi, dibuwang, disewa utawa didol kanthi cara sing penting, entuk manfaat lan panggunaan umum.

Sing luwih penting, Haydarpaşa lan Sirkeci Station, yaiku salah sawijining elemen identitas penting Istanbul, yaiku aset sing kudu ditindakake kanggo generasi mbesuk nalika njaga penting, integritas lan fungsine.

Perlindhungan lan panggunaan aset penting iki selaras karo fungsi penting yaiku tanggung jawab lan tanggung jawab kita uga lembaga lan warga sensitif, uga papan perlindungan, kotamadya lan TCDD lan administrasi sing gegandhengan lan lembaga umum.

Ing kutha kita, maneh ngadhepi kasunyatan gempa kasebut; Stasiun Kereta Api Sirkeci, Stasiun Kereta Api Haydarpaşa, plabuhan, plabuhan, lan wilayah bali nalika kedadeyan bencana, utamane gegayuhan karo segara babagan logistik kutha kita, pentinge panentu lan evakuasi penting, jelas minangka kasunyatan sing jelas lan ora bisa dibatalake.

Selaras karo kasunyatan lan kebutuhan sing jelas iki, privatisasi wilayah kasebut sing kudu dilebokake menyang layanan masarakat kanthi kapasitas lengkap kanthi tendha sing dikirim menyang alamat kasebut tanpa validitas legal bakal dadi salah sawijining penghargaan paling gedhe sing bakal ditindakake ing kutha iki.

uga; ngerti pentinge tanggung jawab umum lan lapangan Perbandaran Metropolitan Istanbul wiwit wiwitan nyoba nyegah Kementerian transportasi lan Infrastruktur, pejabat TCDD sing nggawe tender kanggo ngirim alamat sing ora sopan menyang masarakat lan nate ngelingake pejabat supaya nindakake tugas penting ngajak.

Kita, minangka warga sensitif, Kadıköylüler, Üsküdarlılar, Maltepeliler lan İstanbullılar, bakal ngumumaké maneh menyang TCDD lan panguwasa manawa kita ora bakal teka ing game kasebut lan ora ngliwati "talana lan nyewa"; kita njaluk supaya lapangan dibatalake lan ditransfer menyang Istanbul Metropolitan Municipality kanthi syarat digunakake kanggo tujuan utama lan umum.

Ora ana game lan ora ana kamar kanggo ngapusi!

Muga-muga tender Haydarpasa lan Sirkeci dibatalake!

wilayah; pindhah menyang Kotamadya Metropolitan Istanbul kanthi syarat digunakake kanggo tujuan utamane lan umum.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 19

Kabar Pengadaan: Komunikasi, Elektronik, Teknologi Komunikasi Dianggo

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 19

Notice Pengadaan: Bahan bakar bakal dibeli

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar