Aplikasi 'Tandha Pariwisata IMBB' Kanggo Ngapikake Pariwisata

terjemahan saka nama kanggo ningkatake pariwisata
terjemahan saka nama kanggo ningkatake pariwisata

Aplikasi Penerjemah 'Signage' IMBB. Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) wis miwiti proyek anyar supaya bisa nambah jumlah turis sing teka ing kutha kasebut lan mbantu para pengunjung manca. Ing konteks pakaryan sing bakal ditindakake utamane ing Semenanjung Bersejarah, ing ngendi turis manca dadi intensif, artikel terjemahan sementara sing bakal diganti ing wektu tartamtu taun wiwit diwiwiti ing sistem transportasi lan tandha orientasi.

Aplikasi pisanan ing proyek kasebut, 70 China. 400, sing lagi liburan ing Istanbul nalika ulang taun yayasan (Hari Nasional Cina), diluncurake udakara sewu turis. Ing orane katrangan aplikasi sing digawe sesuai karo panyuwunan saka Kedutaan Besar China; Stasiun 1 ing garis rute sistem T2 lan M30, Ortakoy, Kadikoy, Uskudar / Bosphorus lan Broporus Tour / Princes 'Islands Line piers City Lines Inc., 11 mandheg ing Semen Sejarah Bersejarah IETT lan tunjangan wisata wisata 56 karo museum Tasnih lan Karpet. Terjemahan Cina wis ditambahake menyang tabelas.

Konsul Jenderal ing China ing Istanbul, Cui Wei, uga ketemu karo warga negarane, sing ngenteni Hari Nasional Cina ing Istanbul, ing Dataran Sultanahmet ing wulan Oktober. Wei, sing ngunjungi tim Pariwisata İBB, ujar manawa turis Tionghoa tresna banget marang Istanbul lan matur nuwun kanggo forBB kanggo signage lan ease China. Wei, sing uga nampa informasi babagan karya IMM, ngunjungi Turki minangka basa umum.

2018 ing China "Turkey Tourism Year" declared, lan mulane negara kita wis ngalami asil utamané serius saka pengunjung Tionghoa Istanbul. Ing konteks iki, IMM melu pameran lan acara ing China lan Presiden IMM Mevlüt Uysal dadi wartawan wartawan Cina lan media sosial ing Istanbul.

Bakal ING BAHASA LAIN

Selaras karo proyek uygulam Translation Signage ”sing diwiwiti dening Istanbul kanthi tujuan ningkatake potensial pariwisata Istanbul, IMM bakal terus nggedhekake lan nggedhekake praktik tamu tamu sing arep mbuwang liburan ing Istanbul.

Miturut data pariwisata; contone, ing festival Ramadhan lan Kurban, ing ngendi turis Arab luwih asring ngunjungi Istanbul, Arab, turis Persia, festival Nevruz, Persia, perjalanan Rusia, utamane ing liburan Paskah, tandha terjemahan Rusia bakal nghias tandha-tandha sistem transportasi Istanbul.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.