İmamoğlu ketemu karo masarakat Sapanca

imamoglu ketemu karo wong sapanca sing ana ing mobil kabel nobet
imamoglu ketemu karo wong sapanca sing ana ing mobil kabel nobet

Presiden İBB Ekrem İmamoğlu Munisipalitas Bolu, Melen Dam lan Izmit Metropolitan Munisipalitas sadurunge kunjungan menyang kabupaten ing Sapanca ketemu karo warga sing njaga baris kabel. İmamoğlu ngrungokake panjaluk warga lan nate ujar, yen aku pancen alami ing njero alam, ora ana ngendi. Aku ngerti yen kabeh kesalahan sing ditindakake menyang alam yaiku pengkhianatan anak lan mbesuk kita. Pangertosan sing ora nggatekake manungsa ora bisa ngwasani wilayah. Yen sampeyan ora nggatekake panjaluk individu, hukum sosial liwat hukum individu, iki ora bakal kelakon. "

Warga Metropolitan Istanbul (IMM) Walikota Ekrem Imamoglu, Kabupaten Bolu ing dalan sadurunge kunjungan dheweke mandheg ing Sapanca. İmamoğlu ketemu karo warga Kırkpınar Hasanpaşa Kejiranan, sing wis tugas kanggo nanggepi "Kabel Projek Mobil Kabel sing diwenehake taun lalu dening munisipalitas Sapanca kanggo menehi sumbangan kanggo pariwisata. Wanita, pria, wong tuwa, bocah-bocah kabeh bebarengan ing tetanggan, sing nonton Imamoglu "Kabeh bakal apik banget" nyorot lan nuduhake katresnan kanggo Presiden IMM. Sawijining warga wanita nyatakake rasa tresna marang İmamoğlu nganggo tembung, bu Iki minangka apik banget ya.

RAKYAT NEGOLAH: KAR KENE KITA TUNGGAL ING KAMPUNG ”

Ngomong jeneng kanggo tetanggan, Kırkpınar Lingkungan lan Presiden Klub Olahraga Luar Negeri, Hüsamettin Koçlu ujar marang İmamoğlu, "Iki mung kita kumpul wilayah sawise gempa. Sampeyan uga siji-sijine wilayah ijo K Nerkpınar Hasanpaşa Neighborhood. Tlatah sing diputer bocah-bocah. Salah sawijining fitur sing paling penting yaiku cekungan banyu sing Feed Tlaga Sapanca. 5,5-6 meter ing ngisor banyu. Kita ngalami masalah. Kita ora nglawan mobil kabel kanthi cara apa wae. Kita pengin pindhah. Iki kudu dibangun ing salah sawijining desa sing kudu dikembangake. Dheweke nyoba nggawe kita penjajah ing papan kita dhewe. Tujuane yaiku mbukak wilayah iki kanggo zoning bilgi.

"Mugi swara sing ngrungokake bebaya sampeyan"

Nerangake dheweke ngerti kepekaan masyarakat Sapanca, İmamoğlu ujar, "Aku wis suwe lan luwih saka taun 20. Kahanan alam ing papan iki asale saka kepekaan saka para penduduk. Aku ngajeni gaweyan sampeyan. Aku kepengin ngajak Walikota Sakarya lan Walikota Sapanca dadi luwih sensitif marang proses iki. Sampeyan ndeleng masalah kanthi sacara konstruktif. Iki minangka papan sing kondhang, jenuh pariwisata. Sampeyan duwe saran supaya sampeyan bisa nandur modal kanthi beda ing macem-macem titik. Wakil Ketua Sakarya, (CHP) Wakil Ketua Grup Engin Özkoç uga kasengsem ing proses kasebut. Dheweke dadi wakil sing sensitif. Aku ning njero ati, embuh ora ana ngendi. Aku ngerti yen kabeh kesalahan sing ditindakake menyang alam yaiku pengkhianatan anak lan mbesuk kita. Muga-muga sampeyan bakal lungguh ing meja lan ngrungokake kekarepan, panjalukan lan bebaya sampeyan.

ÇALIŞ KAMI KANGGO BISA NGENTANG MAP MAJLIS PENTING DENGAN SOSIETYA

Imamoglu, nate reaksi maneh babagan larangan larangan Haydarpaşa lan Sirkeci kanthi pangeling-eling warga, ujar: "Kita nyoba nggambar peta dalan kanthi fokus lan sukses ngrungokake swarane masarakat. Contone, wingi, kita ngeterake kepala kepala saya ing 1000 lan ujar, 'Apa jenis kutha sing sampeyan pengin? Pangertosan sing ora nggatekake manungsa ora bisa ngwasani wilayah. Iki ora kelakon yen panjaluk individu nglirwakake hukum sosial liwat hukum individu. Iki minangka sikap manungsa, sejatine. Iki uga kapercayan kita. Iki dadi masalah idin. Iku idin lingkungan prasaja .. Imamoglu, warga kiwa sawise njupuk foto kolektif.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar