CHP Cakir: 'Institut Teknologi transportasi Rail kudu diadegaké ing Karabuk'

institusi transportasi rel chpli cakir
institusi transportasi rel chpli cakir

Ketua Provinsi CHP Karabük Abdullah Cakir, Institut Teknologi Rail kudu diadegaké ing Karabuk, ujaré.

Ketua Provinsi Cakir, Institut Teknologi transportasi Rail ujar kutha iki uga katon.

Karabük, Turkey kang wesi lan baja panjaluk saka kamulyan sing urip kanggo taun ing produksi baja donya ing Turki 8. Çakır nyatakake yen dheweke nuduhake kekuwatan ekonomi lan teknis marang kabeh negara lan ujar, "Ing wektu iki, nalika saiki wis dadi kabutuhan kanggo ngalih menyang industri sing intensif teknologi supaya bisa njaga daya saing ekonomi Karabük lan bisa ngamanake papan ing pasar nasional lan internasional. Sanajan kekuwatan sing diatur saka TSO, eksekutif AK Partai dibuturi lan duwe kuping.

Sanajan kita, minangka CHP lan kabeh pengusaha, KBU, KARDEMİR, tundhuk karo umur lan syarat kompetisi anyar ing Karabük, kita yakin manawa 'Rail rağmen didhukung dening teknologi kayata Iron and Steel Institute, Engineering Systems Engineering and Technopark lan universitas-industri didhukung ing saben kesempatan. Institut Teknologi Pengangkutan 'katon banget. Perlu dielingake manawa KARDEMİR AŞ. lan Karabük University, loro organisasi sing kompeten ing bidang Teknologi Pengangkutan Rail, loro panelitian ilmiah lan produk nganti saiki wis ngumumake. Kabeh Turkey mangerténi sing bagean gedhe saka teknologi railway negara kang perlu KARDEMİR karo sumber daya lokal lan nasional sing kasedhiya saka AS ..

Sampeyan uga dingerteni manawa luwih becik nggawe Institut Teknologi Pengangkutan Rail ing Karabük tinimbang Gebze. Aku kepengin ngundang kabeh eksekutif partai politik, utamane partai sing mrentah, supaya kerjasama bareng Institut Teknologi Pengangkutan Rail, sing bakal mbentuk masa depan Karabük, bisa diadegake ing Karabük. Ayo kita berjuang bebarengan nggawa lembaga iki, sing kanggo kepentingan Karabük, menyang kutha kita. Kita njaluk pelayanan sing relevan kanggo mikir maneh keputusan Karabük lan njaluk dipikirake maneh babagan keputusan kasebut. Institut Teknologi Pengangkutan Rail kudu diadegaké ing Karabük. "

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.