Iki kabeh rega transportasi! .. Fees dalan Anyar, Jembatan lan Fees YHT

kabeh regane mundhak
kabeh regane mundhak

Iki kabeh rega transportasi! .. Fees dalan Anyar, Jembatan lan Fees YHT. Listrik, kenaikan gas alami ora bisa urip kanthi kejut saka warga; tol jalan raya lan jembatan, YHT lan tiket karéta komuter, biaya kiriman guncang kanthi kenaikan rega.

Tambah 20 ing biaya motor, sepur lan kiriman bakal nggawe bolongan anyar kanggo anggaran warga. Sawise tol, perusahaan bis bakal ora bisa nggawe pangaturan anyar kanggo rega kasebut.

KANGGO ISTANBUL

Tekan Istanbul nganggo mobil pribadi luwih larang. Pembalap mobil saka Izmit West menyang Istanbul bakal mbayar 6 TL kanggo jalan keluar Çamlıca lan 10,5 TL kanggo jembatan jembatan. Yen rega bensin saben dinane, jelas yen lelungane bakal tambah kesel.

KARANGAN ANKARA lan IZMIR

Pembalap mobil sing mlebu dalan gedhe saka Timur menyang Izmit lan menyang Ankara bakal mbayar 25,75 TL kanthi mundhak anyar ing exitesan Akıncı. Sakliyane arep menyang Izmir luwih larang amarga dalan motor iku duweke perusahaan pribadi. Altinova-Bursa North antarane 33,50 TL, Bursa West-Izmir antarane biaya 119,75 TL dikenani biaya. Bathi kanggo İzmir ngluwihi 150 TL.

YHT ANKARA 79,50 TL

Tarif tiket TCDD'nin bakal bener wiwit wingi, undhak-undhakan persen 20. Perjalanan YHT antara Izmit lan Ankara tambah saka 66 TL dadi 79,50 TL. Sing bakal lunga menyang Eskişehir saiki bakal mbayar 43,50 TL tinimbang 52,50 TL. 19,50 TL menyang Istanbul Pendik utawa Söğütlüçeşme karo YHT, Halkalı26,50 TL kanggo lunga.

LENES LINE

Ing sepur munggah menyang garis pinggiran kutha uga dibayangake kanthi sithik. Ragad baris komuter Izmit-Istanbul mundhak saka 11 TL dadi 11.50 TL lan biaya line Izmit-Adapazari meningkat saka 10 TL dadi 12 TL. Diskon persen 65 kanggo tiket kereta api kanggo warga sing umure umur 50, diskon persen 26 kanggo wong enom sing umur 15 terus.

KANGGUTAN JAWA Anyar

Ngleboke Izmit East
Sapanca 3,25 TL
Adapazari 4,25 TL
Düzce OSB 7,50 TL
Bolu 21,75 TL
Ankara 25,75 TL

Entuk Izmit Kulon
Gebze 4,25 TL
Istanbul 6.00 TL

Lawang menyang Altinova
Bursa Utara 33,50 TL
Bursa West-Izmir 119,75

KMO Anatolian Motorway
16,85 TL saka Glad North nganti Kurnaköy

KAYU LATIHAN TINGGI TINGGI

Izmit- Eskisehir 52,50 TL
Izmit-Ankara 79,50 TL
İzmit-Pendik 19,50 TL
İzmit-Halkalı £ 26,50
İzmit-Konya 103,50 TL

Biaya BUS

Izmit (Kurucesme) - Harem 30 TL
İzmit (Kuruçeşme) -Esenler 40 TL
Izmit (Terminal) - Ankara 75 TL
İzmit-Düzce 35 TL
İzmit-Bolu 50 TL
İzmit-Zonguldak 60 TL

(özgürkocael ing)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.