İzmir Bakal Sepur Cepet ing 2023

kanggo tekan sepur cepet ing izmir
kanggo tekan sepur cepet ing izmir

Transport lan Infrastructure Mentri M. Cahit Turhan, Turkey kanggo shorten jarak ing gedhe ing umum, lan ewu 889 kilometer saka dhuwur-kacepetan sepur kanggo nggampangake wong urip (YHT), ewu 786 kilometer dhuwur-kacepetan sepur (HT) lan 429 kilometer conventional cacahe 4 ewu 104 kilometer saka sepur anyar Konstruksi garis sepur kanthi kacepetan 152 kilometer ditindakake.

Sepur kacepetan dhuwur sing teka ing Izmir bakal nyambung Pusat Anatolia karo Aegean lan bakal dibukak kanggo digunakake ing 2023.

12 THOUSAND 803 KM DIPANGGIH

Menteri Turhan, 2003 ewu 10 ewu 959 kilometer saka total jaringan sepur ing wektu intervensi meningkat kanthi 17 persen 12 ewu 803 kilometer, ujare.

Garis YHT dibangun ing wektu kasebut, nalika garis XHUMX ewu garis YHT dibangun Turhan, 213 ewu 10 ewu kilometer 959 ewu persen ewu garis konvensional ditambah kanthi nambah 6 ewu 11 dilaporake.

Turhan, 2 ewu 505 kilometer 132 ewu kilometer dawane garis sinyal kanthi nambah 5 ewu 809 kilometer, 2 ewu 82 kilometer ewu persen 166 ewu persen garis listrik listrik jarak 5 ewu 530 mileage dicopot.

Ewu 889 kilometer YHT, ewu kilometer 786 lan 429 kilometer konvensional ewu 4 ewu 104 kilometer konstruksi jalur sepur anyar terus, menehi informasi yen baris HTX Turhan, 152 kilometer ditindakake ing konstruksi ing tahap lembut.

"TARGET PRIORITY, NETWORK PREORITY HIGH"

Turhan, nyedhiyakake informasi babagan proyek investasi utama TCDD, Ankara-Polatli-Afyonkarahisar-Usak-Izmir, Ankara, kalebu pusat Istanbul-Ankara-Sivas, koridor Ankara-Konya, kalebu panyiapan jaringan rel laju dhuwur inti, ujar minangka target prioritas.

LATIHAN PANAS DI IZMIR AKAN Miwiti ATIN ing 2020 lan FINISH AT 2023

Nyariosaken manawa prasarana lan superstruktur karya Polatlı-Afyonkarahisar bagean 508 kilometer Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-İzmir Proyek Sepur Kacepetan Dhuwur, sing minangka bagéan saka jaringan inti iki lan lagi dibangun, direncanakake diwiwiti ing 2020, Turhan, Ankara (Polatlı) lan 2022 ing Afyonkarahisar-Uşak-İzmir.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 11

Tender Pengumuman: Layanan Perangkat Lunak lan Dhukungan

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Pemberitahuan Pengadaan: Ditampa saka Layanan Dokter Tempat Kerja

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 11

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Warehouse, Pangiriman lan Layanan transportasi

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar