Garis Railway Bursa Ora Cepet maneh 'High Standard'

jalur sepur bursa ora baku maneh standar
jalur sepur bursa ora baku maneh standar

Ken wengi Nalika nelusuri situs web TCDD, awake dhewe melu ing Program Program Pelaburan 2019. Kajaba iku, kita kaget ndeleng informasi ing kaca kasebut.
Sing kita tingali yaiku:
TCDD Direktorat Umum 1 Ing wulan Agustus 2019 nggawe revisi kaping lima babagan program investasi.
Nganti tanggal iki ...
Ing tembung liyane, jeneng proyek Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli, sing dilebokake ing program kasebut minangka kereta api kecepatan sing dhuwur nganti Agustus, wis ganti dadi High Standard Railway kanthi revisi kasebut.

program investasi tcdd
program investasi tcdd

Ing dhaftar ...
Garis Ankara-Istanbul, sing isih dibangun lan dumadi saka Kayaş-Ankara-Sincan, Sincan-Esenkent, Esenkent-Eskişehir, Stasiun Stasiun Eskişehir, Eskişehir-İnönü, İnönü-Vezirhan, kacepetan Vezirhan-Köseköy, kacepetan Véspan ing sisih ndhuwur.
Maneh ...
Garis Ankara-Sivas, Ankara-Polatli-Afyon-Usak-Manisa-Izmir lan Yerkoy-Kayseri kacathet ing kategori Sepur Kacepetan Tinggi.
Nanging Buna
Kita takon sing ngerti babagan bisnis iki apa tegese ngganti jeneng garis Osmaneli-Bursa ing kategori Railway High-Speed ​​minangka Railway High Standard ing program investasi.
Maneh, rega dhuwur saka Sepur kanthi kacepetan dhuwur. Dheweke kandha:
Yolcu Kaloro sepur penumpang lan kargo pengiriman bakal mlaku ing garis Bursa. Mula, papan iki wis dadi kelas baris konvensional. "
Maksudku ...
"Garis iki asal saka kategori kereta api kacepetan dhuwur, lan kalebu ing kategori nomer loro, garis konvensional ing endi garis sepur karet penumpang."
Ing kasus iki ...
Ing proyek Railway High ing ruang lingkup garis konvensional sing dikepengini kanggo transportasi kargo siang lan wengi, gerbong sepur kanthi kacepetan kanthi cepet bisa uga ana gerbong penumpang normal.
TCDD bakal nggawe pilihan kanthi ndeleng kahanan ing wayah awan lan kecukupan pesawat sepur kecepatan sing dhuwur banget.
Isih ...
Ana pangarep-arep, mesthine. Wujud pangarep-arep kasebut gumantung karo keputusan kekarepan politik.

Rintangan 3 milyar ngginakaken kanggo 2.1 milyar

1 Direktorat Umum TCDD Miturut program investasi 2019 sing diubah ing wulan Agustus, Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli High Standard Railway Project kasusun saka garis 180 kilometer.
Program ...
3, yaiku kabeh usaha, dijangkepi biaya TL yuta. 1 milyar 940 yuta 508 ewu kilogram ing 2018, 252 yuta 010 ewu kilogram dihabisake ing 2019, lan total pengeluaran nganti 2 milyar 192 yuta 518 ewu kilogram.
Biaya anyar ...
Baris Yenişehir-Osmaneli bakal dibangun maneh lan garis Bursa-Yenişehir bakal diumumake kanthi tender suplemtruktur-elektromekanikal.

Tanggepan paling penting: Bathi sepur sing dibatalake maneh wulan mengko

Ing kolom iki, ... Kita ngumumake Senin lan wingi yen tender kanggo 3 milyar 2018 yuta pound ing 2 April 520 kanggo kabeh suplemtrasi garis Bursa-Yenişehir lan karya elektromekanik lan garis Yenişehir-Osmaneli dibatalake.
Bener ...
Ing wulan Juni 2018, tender kasebut diumumake, amarga kesulitan ekonomi global, biaya wis ngluwihi 4 milyar kilogram sadurunge diwiwiti.
Ora gampang banget yen saya mundhak. Pramila kontraktor malah ora bisa ngirim papan kasebut, proses kasebut mbatalake pembatalan kasebut.
Kene ...
Warta babagan respon darurat teka saka Serbia.
Wakil AK Partai Bursa Dr. Recep Tayyip Erdogan ing Belgrade karo Partai AK. Mustafa Esgin construction saka Turki kang nganggep yèn Mentri Transportasi Highway Belgrade-Sarajevo Cahit Turhan groundbreaking upacara dibukak pembatalan tender.
Sawise campur tangan Menteri, dheweke nglaporake kemajuan:
"Ora bakal suwe tundha, lan lelang sing dibatalake bakal ditindakake wulan ngarep."

2 kanggo Bursa sepur wis kerja

Kasunyatane, Bursa Expenditures kanggo Bursa sepur, sing jenenge diowahi dadi Railway High Standard ing program investasi, uga nerangake kahanan bisnis kasebut.
Pancen ...
Program kasebut, 2019 mung 252 milyar 10 yuta dolar sing dibuwang, lan kahanan iki dibayangke ing situs konstruksi.
Pancen ...
Kanggo wektu sing suwe, mung ana karya konkrit ing Demirtaş Viaduct lan ing wilayah Kazıklı ing Ring Road. Dheweke mlaku bareng karo pekerja 4 sing uga makarya. (acara - Ahmet Emin Yılmaz)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.