Gömeç Dursunlu Bridge dilebokake menyang layanan

jembatan gomec dursunlu dilebokake menyang layanan
jembatan gomec dursunlu dilebokake menyang layanan

Balıkesir Munisipal Metropolitan, 3 kothak Dangerous Bridge nggunakake bebaya sing dianyari Gömeç. Jembatan sing dibangun maneh wiwit dadi garis dobel kanthi jembar 11 meter dawane 30 meter.

Walikota Metropolitan Balikesir Yucel Yilmaz, kabupaten kabupaten sawise rapat strategi wiwit nyukupi kabutuhan sing penting ing kabupaten. Presiden Yilmaz, laporan strategi distrik lan panjaluk warga kanggo nggawe jembatan Dursunlu Gömeç sadurunge miwiti proses tender kanggo jembatan kasebut menehi instruksi supaya bisa nyepetake. Balıkesir Departemen Ilmu Pengetahuan Metropolitan Balıkesir, sempit lan mbebayani kanggo nggunakake karya pembarasan Dormy Bridge Gömeç. Jambatan Dursunlu meter 3, sing ngubungake akeh tetanggan desa ing wilayah Gömeç, dirusak nalika ora bisa nyukupi kabutuhan ing wilayah kasebut lan dibangun maneh. 11 meter sudhut 30 meter dobel kaping pindho dibangun maneh kerangka utama jembatan kasebut rampung lan pakaryan aspal rampung. Jembatan kasebut kaping pindho dalan kanggo akhir minggu.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar