Bridges lan Jalan Raya Nggawe Dhuwit

dhuwit lan motor
dhuwit lan motor

ekonomi Turki wis dadi kreteg saka prau mbalang lan income asalé saka jaman Januari-September ana 1 milyar dalan yuta 434 504 391 ewu mina.

Miturut data Direktorat Umum Jalan Raya, jambatan 15 Juli lan jambatan Fatih Sultan Mehmet ing wulan September, 10 yuta 223 ewu 444 ewu 35 ewu 371 ewu 376 ewu XNUMX ewu kendaraan didakwa.

30 yuta 156 ewu 860 ewu 138 ewu 585 ewu kendaraan 356 ewu ngliwati dalan gedhe ing wulan kepungkur entuk penghasilan.

9 yuta 342 yuta 654 yuta 140 yuta 1 yuta 434 ewu 504 yuta 391 yuta ewu XNUMX ewu penghasilan ewu XNUMX ewu ing jembatan lan dalan gedhe.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar