Scalpel ing dalan menyang Rumah Sakit Kandira

kandira rumah sakit dalan kandira
kandira rumah sakit dalan kandira

Rumah sakit negara ing lingkungan Orhan Kabupaten Kandira wis tekan lewat Jalan Kabaagac saka dalan utama ing pusat kutha. Amarga papan ing dalan Kabaağaç, pasien kasebut dibawa menyang Rumah Sakit Negeri Kandira kanthi ambulans. Sawise panjaluk Rumah Sakit Kandira State, Kocaeli Metropolitan Municipality nggawe trotoar aspal antarane bagean 800 meter ing antarane dalan gedhe lan Rumah Sakit Negara. Pakaryan aspal ndadekake dalan luwih kepenak.

800 TONE ASPHALT ING KONSEP

Kotamadya Metropolitan terus kerja kanggo nyedhiyakake warga kanthi cara sing luwih nyaman lan ora masalah sing dibutuhake ing saindenging kutha. Ing konteks iki, tim Pengurus Ilmu Ilmu, ambulans lan kendaraan sing nggawa pasien luwih aman kanggo mlebu ing Rumah Sakit Negeri Kandira wis nindakake pakaryan aspal. Ing ruang lingkup panaliten kasebut, tan aspal 800 dilebokake ing area 800 meter ing antarane Kabaağaç Street lan Rumah Sakit Negara.

RENEWAL JALAN PENTING lan PANGKAL

Kocaeli Metropolitan Munisipal terus ndandani, ndandani lan njaga dalan ing pusat kutha lan désa tanpa gangguan. Kanthi ndandani lan ndandani karya, comfort ing dalan saya tambah. Thanks kanggo pasinaon sing ditindakake, warga diwenehake lelungan lan kepuasan sing luwih kepenak.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 04

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 4 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 05

Kabar Tender: Irmak Zonguldak Line Km: Konstruksi Overlay 370 + 517 (Railway)

November 5 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 06

Kabar Tender: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de konstruksi overpass

November 6 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar