Kerjasama karo Ethiopia ing Sektor Railway Bakal Dikembangake

kerjasama karo Ethiopia ing sektor sepur
kerjasama karo Ethiopia ing sektor sepur

Direktur Umum TCDD supaya nambah kerjasama ing lapangan railways antarane Ethiopia lan Turki, Ali Ihsan cocok, Ţica Wakil Ketua Serkan Rocks, Ethiopian Railway Corporation (ERC), CEO saka dr.sentayenh ing Woldemichael antarane Yohannes "Usul Pembangunan Railway Sector Cooperation" mlebu Memorandum of Kesepakatan tripartite.

Patut, ing wicara kang ing upacara tondo asto saka negara sadulur lan loropaken, kang lagi nyimak sing nampani Ethiopia kang panguwasa railway lan construction sepur ing taun anyar, ngandika miwiti hubungan jero antarane Turki lan Ethiopia ing loro industri.

Uygun ngandhani babagan terus-terusan hubungan kasebut, Uygun ujar, "Dina iki kita ndhaftar Memorandum Pemahaman antarane Railway Ethiopia lan Direktorat TCDD. Kita ngrancang mindhah pengalaman TCDD sing diraih ing taun 163 minangka dhukungan ing Ethiopia. Z

Uygun kepéngin manawa penaklukan sing ditandatangani bakal migunani.

La We Yahoo kanggo mindhah hubungan maju karo Memorandum saka Pangerten ileriye

Yohannes uga minggu ing Turki, lan ngandharaken bilih padha toured akeh fasilitas, construction, pendidikan lan nyatakake sing padha ndeleng sukses ing lapangan transportasi.

Yohannes ujar manawa, dheweke pengin mindhah hubungan luwih karo memorandum pemahaman sing bakal ditandatangani dina iki, "Utamane pembangunan infrastruktur, transportasi, operasi, masalah latihan sumber daya manungsa dadi prioritas."

Ngandharake yen pengin njupuk kauntungan saka pengalaman TCDD Yohannes, rampasan kasebut, hubungan jangka panjang ing antarane loro negara kasebut kanthi budaya lan ekonomi, mula dheweke bakal maju luwih lanjut.

Kayalar nerangake manawa TIKA wis ngetrapake pirang-pirang proyek kanggo ngembangake hubungan karo Ethiopia wiwit 2005 lan ujar manawa dheweke seneng dadi bagean saka penaklukan supaya bisa ditandatangani supaya bisa nggandhengake hubungan karo jaringan sepur ing antarane loro negara kasebut.

Sawise pidato kasebut, Uygun, Kayalar lan Yohannes nandatangani Memorandum Pengertian babagan Mes Ngembangake Kerjasama ing Sektor Railway ".

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar