Konstruksi Tembok Tembok Konkrit sing Diteguh lan Saluran Saluran ing Irmak Zonguldak Line

konstruksi beton tembok beting lan saluran got ing garis zonguldak kali
konstruksi beton tembok beting lan saluran got ing garis zonguldak kali

Garis Irmak Zonguldak Km: 355 + 055 - 355 + 300 ing antarane Konstruksi Tembok Konkrit lan saluran Saluran

Railway State Turki. Tembok Konkrit Disambungake Konkrit lan Saluran ing antarane 2 / 2019 GCC nilai watesan 496065 TL lan kira-kira biaya 307.013,79 TL saka Direktorat Pembelian Wilayah (TCDD). RAMAZAN METİN KALYONCU menang tawaran kanthi tawaran 403.857,51 TL. Perusahaan 355, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tanduran kasebut nutupi konkrit campuran siap konkrit (kalebu transportasi konkrit) lan karya liyane ing kelas kekuatan kompresor C 607,35 / 3, diprodhuksi utawa dituku ing Tanduran Konkrit Konkrit 30 m37 lan konkrit nganggo pompa konkrit. Suwene pakaryan yaiku 120 (satus puluh) dina tanggalan saka pangiriman panggonan kasebut.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar