Karya Signalization Sepur Konya Karaman Dhuwur kanggo Rampung ing 2020

konya karaman antara menit karo sepur cepet
konya karaman antara menit karo sepur cepet

Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur M. Cahit Turhan, Konya, Karaman lan Kayseri kanggo mindhah kargo kasebut menyang Pelabuhan Mersin sing direncanakake supaya luwih cepet proyek Konya-Karaman-Mersin-Adana HT, bakal nyumbang kanggo pangembangan transportasi penumpang ing wilayah kasebut, ujare.

Dawane bagean 423 kilometer 102 kilometer Konya-Karaman saka prasarana, superstruktur, pangaturan listrik lan stasiun kanthi ngrampungake operasi listrik, Turhan ujar, "Ing garis iki, karya signaling 2020'da bakal rampung, 200 kilometer saben jam bakal direncanakake kanggo mbukak operasi HT. Kanthi rampung proyek kasebut, wektu perjalanan ing garis Konya-Karaman bakal suda saka jam 1 dadi menit 13 dadi menit 40. "

Tutugan baris Konya-Karaman 245 kilometer Karaman-Niğde (Ulukışla) -Mersin (Yenice) tahap konstruksi terus ing bagean Karaman-Ulukışla, Turhan ujar manawa proyek kasebut dijangkepi bakal rampung ing 2022.

Turhan, 110 kilometer Ulukışla-Yenice proyek wis rampung, garis dobel sing ana ing garis Adana-Mersin 4 kanthi tujuan nggawe 3'inci lan konstruksi 4'inci karya infrastruktur wis rampung, dheweke tambah. Menteri Turhan nyatakake, persiapan tender kanggo konstruksi proyek kasebut, sing bakal nyambung sepur sing ana karo Bandara Çukurova, terus.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar