Bridges ing Porsuk Stream minangka Lukisan

kreteg ing tlatah badger dicet
kreteg ing tlatah badger dicet

Kreteg ing Aliran Porsuk, sing nambah kaendahan Eskişehir, karya pangopènan lan ndandani Métopolitan Munisipasi terus. Pangopènan kreteg, salah sawijining simbol ing Eskişehir, diwiwiti taun kepungkur lan terus taun iki.

Tim Departemen Taman lan Taman terus nglanjutake karya ndandani jembatan ing Porsuk Stream, sing wis dadi simbol Eskişehir. Antarane Jalan Yunus Emre lan Jalan Hasan Polatkan, Jambatan Tabakhane nutup tirai ing endi gambar saka Eskişehir dicopot, lan karusakan kasebut disebabake karya intensif. Tim sing njaga pangopènan bagéan sing rusak dening teknik sandblasting menehi tampilan modern saka kreteg kanthi proses repainting sawise ndandani.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar