Stasiun Bus kanggo Tambah ing Belkıs

mbok menawa mandheg bus bakal saya tambah
mbok menawa mandheg bus bakal saya tambah

Walikota Metropolitan Gaziantep Fatma Sahin, Kecamatan Belkis distrik Sehitkamil tindak menyang kunjungan kasebut. Sahin, kanggo ngrampungake masalah mandeg bus sing ora cekap ing tim lingkungan, Belkis njaluk supaya upaya kanggo nambah mandeg bis ing tetanggan.

Ngandika nganggo jeneng kotamadya sosial, Fatma Şahin terus ngunjungi wilayah kasebut supaya bisa nemoni masalah lan dirungokake warga. Nguji masalah ing ketua muhtars tetanggan Şahin, cara ngrampungake solusi-oriented masalah maneh netepake tahta ing ati-ati warga.

Mesaisine, distrik Şehitkâmil wilayah Belkıs Belkıs wiwit, kaloro pakaryan sing ditindakake ing situs iki, uga bisa nemokake kekurangan ing lingkungan kasebut, tim kasebut menehi instruksi kanggo ngilangi kekurangan.

Refleksi karya sing wis rampung kanthi konsultasi karo kepala sekolah sekitar Enver Özekici'yle Sahin, kapadhetan transportasi tetanggan lan amarga watesan lingkungan sing ora cocog karo kepinginan kanggo nambah jumlah mandeg bis, takon tim miwiti karya kanggo ngrampungake masalah kasebut. Mukhtar Özekici'yi browsing perhentian kanthi njupuk presiden, warga ing mandeg banget kasengsem ing kendharaan, ngobrol ing sikil.

Lingkungan Belkis sajrone pirang-pirang taun kanggo ngrampungake kekurangan banyu menyang Presiden Fatma Sahin matur nuwun kanggo upaya warga ing sekitar, aspal aspal lan pagawean ing wilayah kasebut bakal dirampungake kanthi ngrampungake kekurangan, ujare.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.