Merek Turki Kita Mikir Asing

merek turkish sing kita pikir asing
merek turkish sing kita pikir asing

1. PASTAVILLA PASTA

Pastavilla, sanajan dianggep minangka merek Italia, jenenge pasta Turki sing unik. Diadegake ing 1928. Nalika semana, dheweke diwenehi jeneng Pastavilla ing 1992 nalika dijenengi Kartal Pasta, lan dheweke saiki wis tekan saiki.

2. HOME INGLIS

Alesan kenapa butuh jeneng ing omah ing Inggris, sing kalebu Turgut Aydın Holding, yaiku tujuane nggambarake gaya omah gaya Inggris.

3. Cithakan MADAME

İlhan Tanacı, pangadeg, minangka mantan pemilik Inggris Home. İlhan Tanacı nggawe merek Inggris Ngarep kanggo nggambarake gaya omah ing Inggris sing padha lan jenenge Madame Coco kanggo menehi rasa gaya Perancis.

4. L'ERA FRESCA

Duweke Ahmet lan Zafer Toksöz.

5. CAFE KRAND

Café Crown, yaiku chain kopi lan merek kopi larut banyu, iku bener-bener minangka merek sing diterbitake Ülker.

6. LC WAIKIKI

1997, sing dijenengi pantai Waikiki ing Hawaii lan Les Copains, sing tegese "kanca Fransızca ing Prancis, dijupuk saka Prancis lan dadi merek Turki.

7. gratis

Gratis, sing artine bedava gratis Latince ing basa Latin, minangka inisiatif Demir Sabancı, sing dadi ing ritel perawatan pribadi.

8. NH-Me-T

Sadulur Yusuf, Mahmut lan Tuncer, suku kata pisanan saka merek panampa satelit.

9. grader

Sanajan kasebut minangka merek manca sing misuwur ing donya kanthi sepisanan, grader kasebut sejatine minangka merek Turki sing asale saka Kabupaten Iskilip, Çorum.

10. RO

Sanajan bangkrut, bukaan klambi busana Rodi persis kaya ing ngisor iki: Ramazanoğulları Dikimevi.

COLLEZIONE, CASPER, KINETIC, KOTON, LTB (LITTLE BIG), LESCON,, MUSLIM WALK, DYO, MADO, LAZZONI, LOFT, RAMSEY, SARELLE, TEKZEN, COLIN'S, BLUE, ESSE, LAZZONI, LITTLE BIG, lsp. merek kaya… ..

dikenal manca nanging diprodhuksi dening perusahaan Turki.

Dr. Hubungi Ilhami langsung

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.