MESİAD: 'Sistem Rel Ringan kudu Dibangun tinimbang Metro kanggo Mersin'

mesiad mersine subway tinimbang sistem rel sing entheng
mesiad mersine subway tinimbang sistem rel sing entheng

Presiden MESİAD Hasan Engin negesake manawa Mersin ora ana wektu kelangan kanggo ngrampungake masalah transportasi, yaiku salah sawijining masalah paling gedhe ing kutha kita, lan nyatakake yen sistem rel ringan kudu ditindakake tinimbang subway sing direncanakake ing Mersin. Ngirim Metro bakal dadi Presiden Presiden sing luwih larang, "tahapan masalah transportasi Mersin kanthi tahapan rel ringan, kudu diatasi kanthi cendhak lan biaya murah," ujare.

Ketua Mersin Industrialists and Business People Association (MESİAD) Ketua Hasan Engin ujar manawa masalah transportasi kutha metropolitan kaya Mersin kudu dirampungake kanthi cara sing cepet, yen ora, Mersin bakal dadi kelangan. Presiden Engin, masalah transportasi; polusi udara, ekonomi lan pariwisata kutha iki nyebabake masalah transportasi sing wis dadi gangren kanggo Mersin uga bareng karo usulan umum. Presiden Engin njaluk supaya panguwasa lokal lan kabeh institusi liyane supaya tumindak langsung.

"METRO MERSIN Dudu TANGGAL UNTUK STRUKTUR"

Presiden MESIAD Hasan Engin, sing nggawe statement kanggo Mersin Subway, ngumumake manawa karya kasebut bakal diwiwiti ing 2020 ing Mersin, ujar manawa proyek metro ora cocog kanggo topografi Mersin lan manawa ekonomi kutha lan anggaran Kabupaten Metropolitan bakal sithik.

Presiden Engin; Yerine Ing Mersin, kutha pariwisata, para penumpang bakal lelungan ing gunung lan segara, matur nuwun karo sistem rel sing bisa dirampungake kanthi cepet lan luwih murah. Masalah transportasi kudu dirampungake kanthi sistem ril sing sithik ing orane, kanthi cendhak, kanthi biaya murah. Munisipal Mersin Metropolitan bisa ngrampungake proyek iki kanthi sumber daya dhewe-dhewe tanpa butuh dana finansial. Proyek Metro ora cepet banget ”.

PRESIDEN ENGİN GANTI TAMBAHAN INGKANG PERSEKUTUAN

Walikota Hasan Engin ujar manawa pilihan sing salah bakal ilang menyang Mersin kanthi mbandhingake sistem rel lampu ing Adana lan kutha-kutha ing saubengé. Keputusan radikal kudu digayuh kanggo Mersin, yen sampeyan nggawe sepur ora bisa ngatasi. Contone, ing Adana; amarga rute sing salah lan pilihan ora weruh minat sing dikarepake. Adana wis pirang-pirang taun. Yen kita ndeleng conto ing wilayah sekitar; wong seneng alur ringan kanggo transportasi uga lanskap. Ora dadi pakaryan kanggo lelungan ing pirang-pirang kilometer ing kutha segara tanpa nggawe sepur ing ngisor lemah lan ndeleng segara lan gunung. "

"Pungkasan AKSUN NEGARA NEGARA ING MASALAH PROBLEMA BISA KANGGO TUNGGAL"

Ngomong babagan Interchange Pelabuhan-Hal, Présidhèn Engin ngandhakake, Hal Junction, sing wis dienggo sacara rapi, ora bisa ditindakake kanthi cukup amarga lalu lintas mlebu port. rute entri metu kudu digawa menyang wilayah dhewe. Trotoar pejalan kaki sing ora ngliwati para pejalan kaki lan tembok pelabuhan bisa diganti supaya bisa nggedhekake ekspansi dalan. Lalu lintas ing dalan menyang pelabuhan terus macet. Hal simpang wis rampung nanging masalah lalu lintas durung dirampungake. Maneh, kerusuhan sing padha terus. Yen Mersin Port ora ngetrapake rumus iki, ora ana solusi kanggo lalu lintas kasebut. Functional negara tanpa fungsi minangka fungsi amarga persimpangan kontena. "

U TRANSPORTATION DARI KOMUNITAS KANGGO ING TANPA INGGRIS ING ING SUKU ”

Menehi negesake manawa transportasi saka wilayah perumahan menyang wilayah sing makarya lan industri kudu diresmikake, Presiden Engin ujar, "Sing utama kudu dicritakake yaiku para industrialis duwe gangguan lalu lintas menit 45 minimal ing lawang wétan nalika mlebu kutha saka OIZ ing sisih wetan. Ora ana dalan liya sing ana ing njaba, mula kita ujar; 2. Aplikasi zon 18 kudu dibukak sanalika bisa saka Industrial Road menyang Tarsus Organized Industrial Zone. Kanthi rampung dalan iki, bakal ana alternatif alternatif kanggo Deliçay sing minangka dalan mung Mersin saka sisih wétan. Intensitas ing kene bakal mudhun. Ing wektu sing padha, penting banget kanggo ngrancang sistem rel lampu menyang zona industri saka dalan iki sing bakal dilanjutake, ing babagan lalu lintas kutha.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.