Kendaraan kanggo nyegah Kacilakan Metrobus Awal Sistem Peringatan Awal bakal dipasang

sistem peringatan awal bakal diinstal ing kendharaan kanggo nyegah kacilakan metrobus
sistem peringatan awal bakal diinstal ing kendharaan kanggo nyegah kacilakan metrobus

Kotamadya Metropolitan Istanbul (IMM) nglancarake penyelidikan babagan kacilakan metrobus esuk iki. Kondisi penumpang 13 sing rada cilaka sing diawasi rapet. İETT, sing nganakake karya penting kanggo nyegah kacilakan kasebut, bakal uga nginstal Sistem Peringatan Awal Uyarı ing kendharaan.

Baris Metrobus esuk ing dina Minggu ing ngarepe bis ing ngarep mobil kacilakan Halıcıoğlu. Warga 13 rada cilaka ing kacilakan kasebut. Tim Xatum (112) sing cilaka, 3), Okmeydanı (4), Florence Nightingale (2), Cerrahpaşa (2), Şişli Etfal (2) dirujuk ing rumah sakit.

Tim IETT ngangkat kendaraan ing stasiun, lelungan bali menyang dalan normal. Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM), sing miwiti investigasi ekstensif babagan kedadeyan kasebut, uga ngawasi kanthi rapet status kesehatan para penumpang sing nerusake perawatan.

AKSIDENTI DIDANGGAL DENGAN LANGKAH TAKEN ING METROBUS

İBB nindakake usaha serius kanggo nyegah kacilakan sing kedadeyan ing garis Metrobus sing lelungan 7 sewu kaping dina kanthi 220 ewu kilometer lan nggawa 1 yuta penumpang.

Kabeh driver dilatih paling ora sapisan taun babagan masalah kayata darurat, geni, ciri fisik kendharaan lan nyopir aman. Kajaba iku, proyek Akademi Pengangkutan 17 bakal ditindakake ing dharatan sewu meter persegi, pelatih driver bakal diwenehake ing lingkungan fisik sing luwih cocog, cara ilmiah sing luwih diwenehake.

Cara liya yaiku ngilangake bus 12 udan lan 1.5 yuta kilometer saka kendharaan Metrobus. Tinimbang kendharaan kasebut, generasi penumpang sing luwih aman lan luwih dhuwur kanggo tuku kendharaan bakal dirampungake kanthi cepet.

Miturut data IETT; Cacah kacilakan ing garis kasebut uga mudhun. 2016 ing 804, 2017 ing 640, kacilakan 2018 ing 404 kedadeyan, malah 2019 ing 189 ana kacilakan.

Kajaba iku, pakaryan ditindakake kanggo nginstal sistem peringatan awal ing kendharaan supaya luwih cepet kecelakaan. Sistem kasebut bisa njupuk tugas penting kayata sistem pelacakan kendharaan sing ngontrol watesan kecepatan, sistem peringatan ganti jalur lan sistem rem sing cerdas kanggo nyopir luwih aman lan luwih kepenak.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.