Mobil Volkswagen Bakal Dipindhah Kaya Iki

mobil Volkswagen bakal diangkut kaya ngono
mobil Volkswagen bakal diangkut kaya ngono

Turkey Locomotive lan Engine Industry minangka (TULOMSAS), buta Jerman montor Volkswagen kanggo diprodhuksi ing pabrik anyar kasebut ditetepake ing Turki wis samesthine kanggo nindakake "loro-storey titian" gambar rancangan, pisanan ing HaberTürk ... Kene ing Turki, TULOMSAS ' gambar saka rong gerbang toko sing dikembangake dening insinyur, teknisi lan tenaga kerja Turki ing fasilitas Eskişehir.

Kanggo warta Olcay Aydilek saka Habertürk Klik

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.