Transformasi Apik ing Wilayah Crescent Abang

mripat abang
mripat abang

Pakaryan pembaruan rampung ing wektu sing cendhak kanthi kerjasama Metropolitan Munisipalitas lan Çankaya Munisipalitas ing Sakarya, Thessaloniki lan Tuna Street, sing minangka salah sawijining wilayah pedestrian paling kuat ing Kızılay.

Saka trotoar menyang kolam renang, saka wit nganti bangku lenggahan, wilayah kasebut pungkasane 1 Yüksel Street. sinau tahapan rampung.

SERVISI PRIORITI PROSESIA

Perbandaran Metropolitan Ankara, Direktorat Ilmu lan Teknologi, Dinas Konstruksi lan Maintenance lan Dandani, nggunakake tim lan fasilitas dhewe tinimbang subkontraktor, nyedhiyakake sumber daya kanggo anggaran kotamadya.

Tim sing gawe anyar trotoar ing Yüksel Street, sing kasusun saka telung tahap kanthi makarya utamane sajrone jam wengi, lan ngganti pasuryan karo karya lanskap, menehi tampilan anyar lan modern.

Nalika karya sing ditindakake kanthi koordinasi karo kotamadya Çankaya lan nampa tandha-tandha lengkap saka warga ibukutha, terus kanthi cepet, konstruksi, pangopènan lan ndandani wiwit diwiwiti ing Karanfil lan Konur Street.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar