Nigeria lan CRCC 4 Mlebu Kontrak Dolar Dolar

nigeria lan crcc mlebu kontrak milyar dolar
nigeria lan crcc mlebu kontrak milyar dolar

Firma Cina buta CRCC 3.9 wis mlebu perjanjian milyar milyar karo Nigeria.

Kesepakatan iki ditandatangani kanggo pambangunan jalur sepur Abuja Itakpe Lokoja, dadi salah sawijining perjanjian paling gedhe sing ditandatangani dening perusahaan China. Panyedhiya kredit utama perjanjian iki, sing bakal nyambung Stasion Pusat Warri menyang Pelabuhan Warri Anyar, yaiku China EXIM Bank.

Ing garis iki, sing direncanakake nggawa kargo, CRCC loro-lorone bakal mbangun garis lan nyayogake kendharaan konstruksi khusus.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar