Apa Ubat Kabel Mobil Tanggung Balangan Sapanca?

nindakake rusvet ing jero mobil kabel Sapanca
nindakake rusvet ing jero mobil kabel Sapanca

Bursa Teleferik A.Ş. Manajer Umum Burhan Ozgumus, 1 yuta nyogok TL marang walikota kanggo njaluk desas-desus tender kasebut, nyatakake yen ora bener, ujar.

Ozgumul, dina sadurunge ketua Provinsi CHP Sakarya sing ana hubungane karo tuduhan kasebut, "Sapa sing ujar iki, (Ayo aku ora wedi, nanging sampeyan ora wedi karo Allah) aku ujar" ujare.

TOTAL 7 THOUSAND LIRA

Sawise tender, Burhan Özgümüş ngandhani yen dheweke menehi dhuwit menyang rong papan lan ujar, "Aku tuku salah sawijining cat Hasanpaşa Primary School 2 ewu kilogram. Dheweke uga ujar, "Kahanan finansial Sapancaspor ala banget, 5 ewu pon padha menehi kula minangka ijol." Kajaba, ora ana dhuwit khusus ..

HARIAN 820BIN LIRA

Ngandharake yen dheweke lagi ngrusak proyek Ozgumus, "Munisipalitas (aku nindakake kiriman ing papan kasebut. Apa sampeyan duwe masalah karo aku? Ora, kenapa ora miwiti kene" ujar. Ana uga kontrak kaya sing saben dinane aku mbayar ganti rugi 820 ewu pon. "(Nurettin Eryilmaz / Sakarya kita)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.