Tambah Metro Penerbangan ing Istanbul

ningkatake layanan metro ing istanbul
ningkatake layanan metro ing istanbul

Tambah Metro Penerbangan ing Istanbul. Miturut pratelan saka Metro Istanbul, Universitas M6 Levent-Boğaziçi / baris metro Hisarüstü nambah jumlah penerbangan.

Ing pratelan sing ditulis, katrangan ing ngisor iki diwenehake: "M6 penerbangan kabeh dina ing Levent-Boğaziçi University / Hisarüstü metro disusun maneh kanthi ngevaluasi panjaluk penumpang.

Ing kerangka kahanan sing diwenehake karo struktur fisik sistem kasebut, karya wiwit ditindakake sakaligus sakdurunge antarane 07: 00-10: 00 lan 16: 00: 20: 00: 5: XNUMX jam esuk.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.