Tanduran Daya Ankara Jumlah TCDD Ganti! ..

owah-owahan nomer switchboard tcddn ankara
owah-owahan nomer switchboard tcddn ankara

0312 520 00 00 wis diowahi dadi nomer tanduran tenaga anyar unit TCDD ing Ankara.

Direktorat Umum TCDD, ing struktur TCDD, 2. lan 8. Jumlah unit Direktorat Daerah ing Ankara wis diganti dadi 0312 520 00 00.

Saiki bisa nelpon langganan internal TCDD liwat telpon GSM lan telpon njaba tanpa nelpon operator switchboard lan woro-woro sambutan.

No 2013 6461 taun teka menyang pasukan ing Turki ing liberalisasi Railway Transport of Law ditetepake minangka tambahan saka Turki Railways Negara TCDD Transport Inc .. Direktorat Jenderal lan unit ing wilayah Ankara bakal terus nggunakake nomer loji listrik 0312 309 05 15.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

1 Komentar

  1. numara ile birlikte üst yönetimde değişse iyi olur.demiryolcular dem
    ryolunu yönetmelidir.siyasi atamayla karıyersizler yönetmemeli

komentar