'Pameran Fotografi Sepur: Haydarpaşa' Pameran Fotografi

pameran foto haydarpasa
pameran foto haydarpasa

Pameran foto Hatice Ezgi Özçelik Tren No Train Sepur: Haydarpaşa X ngenteni pengunjung ing Pusat Budaya Kadıköy Manişo antarane Oktober lan 26 November.

Hatice Ezgi Özçelik, sing njupuk fotografi Stasiun Kereta Api Haydarpaşa, warisan budaya Kadıköy, nampilake wektu telung taun wiwit stasiun kasebut ditutup kanggo lelungan sepur. Pameran foto 20 kalebu foto bangunan Stasiun Kereta Api Haydarpaşa uga bangunan liyane sing minangka bagéan saka warisan industri.

Sepur Tren Ngliwati: Haydarpaşa "jenenge saka dialog karo warga negara Rusia," Haydarpaşa'yı nyedhaki salah sawijining sisihku, 'Napa sampeyan narik sepur liwat stasiun ora ana maneh, "ujare. Andharan iki pancen dakjaluk banget, lan jeneng pameran kasebut saka kene ”. Sing nyatakake pameran kasebut minangka tahap pertama proyek kasebut, saidzçelik ujar manawa stasiun kasebut bakal terus dokumen sawise bali menyang fungsi asline. Sergi18 April 2020 uga bakal dipamerake ing Galeri IFSAK ing Beyoglu.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar