Pengawasan Strik kendaraan lan Taxis ing Balikesir

pemeriksaan ketat kendharaan kendaraan lan taksi
pemeriksaan ketat kendharaan kendaraan lan taksi

Tim Kotamadya Metropolitan Balıkesir; kendaraan kendaraan sekolah lan taksi komersial. Pamilik kendharaan kanthi kekurangan kendaraan, kendharaan wis dielingake babagan nggawe ukum kasebut.

Balıkesir Perbandaran Metropolitan Perbandaran Metropolitan Departemen Diréktur Pengawas Cabang Pengawas Angkatan transportasi nganakake kegiatan pemeriksaan lan kontrol rutin. Tim sing nggawe inspeksi ing saindenging propinsi; kendaraan kendaraan sekolah lan taksi komersial. Transportasi kotamadya kanggo siswa kanggo njupuk kesempatan kanggo layanan transportasi aman lan operator kendaraan layanan kanggo operate sesuai karo aturan ing tim kotamadya, pengawasan bakal terus ing sajrone pendhidhikan.

LAMPIRAN PIRATE TANPA TAXI

Tim sing praktek transportasi aman warga sing nggunakake taksi komersial uga praktik kanggo nyegah pembajak; Uga ngontrol kendali kendharaan kendaraan taksi komersial ing saindenging propinsi. mendhoan; Dheweke menehi peringatan babagan lawang ngarep kanthi jeneng mandeg lan piring ing langit-langit.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 06

Kabar Tender: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de konstruksi overpass

November 6 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 06

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Lingkungan, Taman, Pengaturan Taman lan Maintenance

November 6 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
tsar 06

Pengumuman Perolehan: Pembelian Turu Kayu

November 6 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar