Organisasi Pertandhingan Nasional kanggo Penerbangan Metro ing Istanbul

pengaturan mac nasional kanggo layanan metro ing istanbul
pengaturan mac nasional kanggo layanan metro ing istanbul

Pangaturan Pertandhingan Nasional kanggo Penerbangan Metro ing Istanbul. IMM, kang bakal diputer ana sore ing Turki - Albania match internasional wektu amarga ndawakake jam sawetara garis sepur.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) wektu ing Istanbul Metro garis alur dilakokno dening sawijining afiliasi sing ana Oktober 11 21 jam: xnumx't kang bakal diputer ing Turki - Albania wis diubah amarga game internasional.

Amarga match bal-balan M3 Kirazli-Olimpiade-Basaksehir, T1 Kabatas-Bagcilar, T4 Topkapi-Masjid-i Selam lan baris F1 Taksim-Kabatas wis dilanjutake menyang jam 01: 30.

M1A Yenikapı-Atatürk, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Tavşantepe, M5 Üsküdar-Çekmeköy lan M6 Levent-Boğaziçe.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.