Perusahaan Internasional Mimpin Sektor Railway Dipimpin ing Kiev

Masa depan perusahaan kereta api ketemu ing Kiev
Masa depan perusahaan kereta api ketemu ing Kiev

Perusahaan internasional sing nduwe sektor sepur ketemu ing RailExpo 2019 ing Kiev, Ukraine.

Turkey Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) Umum Director Mehmet Basoglu, Departemen Quality Control Lowongan Zühtü Çopur lan Wagon Manufacturing Factory Manager Feridun ing railexpo sing Özdemir'le gabung bebarengan dening wuwus kalih negari karo wakil saka perusahaan peserta mandhiri pembangunan ing sektor.

Zühtü Çopur nggawe presentasi ing wawancara sing dianakake ing ruang lingkup RailExpo 2019 lan ngandhani para peserta internasional babagan peran TUDEMSAS ing pangembangan industri supplier ing Sivas. Sajrone acara kasebut, ijol-ijolan bogel ing antarane jalur sepur standar ing negara kita lan garis sepur sing luwih gedhe ing Persemakmuran Amerika digawa menyang agenda kanggo nglakokake gerobot.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 11

Kabar Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Warehouse, Pangiriman lan Layanan transportasi

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Pt 11

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 11 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00
Sal 12

Kabar Pengadaan: Penyediaan lan Maintenance Sistem Teknologi Informasi

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar