Walikota Büyükkılıç ing Derevenk Viaduct

Ketua Buyukkilic Derevenk Viadugunde
Ketua Buyukkilic Derevenk Viadugunde

Walikota Kayseri Metropolitan Munisipalitas Memduh Büyükkılıç nliti Derevenk Viaduct lan dalan sambungan sing bakal diladeni karo upacara pembukaan massa Presiden kita bebarengan karo Menteri Tenaga lan Sumber Daya Taner Yıldız.

Walikota Kayseri Metropolitan Munisipalitas Memduh Büyükkılıç nliti Derevenk Viaduct lan dalan sambungan sing bakal diladeni karo upacara pembukaan massa Presiden kita bebarengan karo Menteri Tenaga lan Sumber Daya Taner Yıldız.

Walikota Munisipalitas Metropolitan Memduh Büyükkılıç terus rapet investasi ing upacara pambukaan sing bakal dirawuhi Presiden Recep Tayyip Erdoğan. Wektu iki, Büyükkılıç menyang Derevenk Viaduct karo Menteri Tenaga lan Sumber Daya Taner Yıldız.

Walikota Büyükkılıç, bebarengan karo Yıldız, nggawe pangamatan ing Derevenk Viaduct lan dalan sambungan. 19 The Derevenk Viaduct, minangka salah sawijining investasi sing bakal dibukak dening Presiden Recep Tayyip Erdoğan ing upacara sing bakal ditindakake ing Republik Square ing 15.00, Setu, bakal nyambung Talas menyang Jalan Malatya kanthi cara sing luwih cendhek lan luwih kepenak.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar