Napa Kita Kudu Nggawe Produk Brand Domestik lan Nasional

produk merek domestik lan nasional kudu ngasilake
produk merek domestik lan nasional kudu ngasilake

Turkey, sasi teroris kanggo mbusak sisih lor Suriah ana dibukak Damai Operation Spring.

Negara attrition ekonomi karyawan ing negara Eropah lan, kasil announced sing padha mungkasi ekspor penyelundupan kanggo Turkey.

kapentingan US F-35 Kaping Turkey announced sing pesawat. Lan banjur announced sanksi ekonomi sing bakal ngowahi jumlah baja ngimpor saka Turki iya. exporter paling gedhé kaping enem ing donya baja ing Turki, ngetik nggoleki kanggo perdagangan karo negara liya sawise AS lan EU quotas ngimpor.

4 Nilai ekspor pertahanan negara Eropa yaiku 311 yuta Euros. Senjata saka Jerman 243 yuta Euros njlentrehke negara ora bakal ngedol, Prancis yuta Euros 45.1, 17 yuta Euros, Finland, Norway mengkono 6 yuta Euros nalika ekspor saka penyelundupan kanggo Turkey.

kaputusan investasi Manisa saka Volkswagen Jerman wis announced sing postponed kaputusan kanggo mbangun pabrik anyar ing Turki.

Nalika ngluncurake pendaratan Cyprus ing 1974, AS lan Eropa maneh ngetrenake negesake lan kanthi mangkono perusahaan nasional kayata ASELSAN, TAI lan ROKETSAN diadegake.

Taun kepungkur, aku ora tuku Heron UAV Israel lan ndadekake dhewe liwat sihai Turkey, antarane telung entri kapisan ing donya nggawe strides gedhe ing wilayah iki.

Saiki ing lapangan pertahanan industri domestik lan nasional tingkat 70 persen. 70 ing tingkat domestik lan nasional ing bidang sistem transportasi rel. 70% ing industri otomotif.

Sawise diluncurake Siprus, industri Turki berjuang nambah produksi domestik lan nasional.

Kanggo iki, kita kudu ngembangake industri domestik lan nasional luwih akeh lan nambah jumlah produksi merek nasional. Iki minangka kesempatan penting kanggo investasi luwih akeh ing industri domestik lan nasional ing neges-neges kasebut. ASELSAN, tei, ROKETSAN BAYKAR MESIN, Fnss, HAVELSAN, STM, BMC, Vestel, OTOKAR ARÇELİK TÜMOSAN, DURMAZLAR, BOZANKA A, akin SOFT ... lan kita kudu njaluk liyane atusan perusahaan lokal lan nasional saka kabeh liwat Turkey kaya. Kita kudu ngowahi saben sen sing bakal dilanjutake ing luar negeri kanthi nandur modal ing negara kasebut dadi industri nasional kita, lan kita kudu nglindhungi lan ngrampungake kabeh industrialis kita sing ngasilake merek domestik lan nasional kanthi tangan lan negara.

Dr. Hubungi Ilhami langsung

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar