Proyek Sepur Kacepetan Cepet Bursa Yenişehir kanggo Rampung ing 2023

proyek sepur kacepetan yen bursa yenisehir bakal rampung
proyek sepur kacepetan yen bursa yenisehir bakal rampung

Menteri transportasi lan infrastruktur M. Cahit Turhan, Bursa-Bilecik (Osmaneli) 106 kilometer Projek HTS Bursa-Bilecek, bagean Bursa-Golbasi-Yenisehir babagan konstruksi terus

Han Infrastruktur bisa digunakake ing bagean Yenişehir-Osmaneli lan sistem superstruktur lan elektrifikasi-elektrifikasi-telekomunikasi (EST) ing garis Bursa-Osmaneli ana persiyapan. Ing fasilitas anggaran, proses tender bakal rampung ing pungkasan taun iki lan drive test bakal diwiwiti ing 2022 ing Bursa-Yenişehir lan proyek kasebut bakal rampung ing 2023. Yen Proyek Pro Bursa-Osmaneli rampung, transportasi ing garis Ankara-Bursa lan Bursa-Istanbul bakal ana kira-kira jam 2 lan menit 15. "

Turhan, Bandara Gebze-Sabiha Gökçen-Bandara Yavuz Sultan Selim Bridge-Istanbul-Halkalı Dheweke nyatakake yen rute anyar yaiku 118 kilometer lan proyek-proyek jalur sepur kecepatan sing dhuwur wis rampung lan persiapan ditindakake kanggo tender konstruksi.

Turhan ngelingake manawa pondasi Gaziray diluncurake taun kepungkur kanggo nyedhiyakake layanan suburban modern ing kenyamanan metro ing garis Başpınar-Oduncular ing Gaziantep.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar